FIQAS Software B.V. heeft aan het geavanceerde facturatie- en incassoplatform Abillity® een nieuwe module toegevoegd die dankzij de FIQAS AlwaysOn architectuur kan worden ingezet voor het betalen van diensten en producten op basis van een opgebouwd tegoed. Een dergelijke oplossing stelt hoge eisen aan de beschikbaarheid en actualiteit van gegevens.

Steeds meer aanbieders willen hun klanten de mogelijkheid bieden hun bestellingen te betalen vanuit een tegoed, bijvoorbeeld een chipkaart. Het verkleint het debiteurenrisico en biedt de klant gemak. Voor een optimale klantbeleving is het cruciaal dat deze tegoeden altijd beschikbaar zijn. Het niet real-time of helemaal niet beschikbaar zijn van een tegoed kan ertoe leiden dat een klant meer gebruikt dan zijn tegoed toelaat of, nog erger, dat de klant de dienst niet kan afnemen omdat de controle op het saldo niet kan plaatsvinden.

Het facturatie- en incassoplatform Abillity® van FIQAS biedt, naast de meer traditionele facturatievormen die in het platform worden aangeboden, nu ook de mogelijkheid om deze tegoeden te administreren, en vanuit deze tegoeden betalingen te verrichten.

De oplossing van FIQAS bestaat uit een speciale Abillity® module op basis van de  FIQAS AlwaysOn architectuur. Deze module maakt intelligent gebruik van de mogelijkheden van een gerenommeerde aanbieder van cloud-diensten, zoals redundantie, multiple points of entry en security. Daarnaast heeft de module een ontwerp waarin factoren worden uitgesloten die mogelijk tot onderhoud leiden. Hierdoor biedt de module een solide platform waarop tegoeden en afgenomen diensten kunnen worden geadministreerd, en is de kans op down time of onderhoudssloten verwaarloosbaar.

Het spreekt voor zich dat de module volledig geïntegreerd is in het Abillity® systeem, waardoor de tegoeden, betalingen en transacties in de breedte beschikbaar zijn voor andere processen.

Meer info?
Bel of mail naar FIQAS: 0297 – 382323 of sales@fiqas.nl.

Tagged: Abillity, Incasso