Digitaal factureren met FIQAS

Uw zakelijke klanten zijn gebaat bij het efficiënt kunnen verwerken van de facturen die ze van u ontvangen. Aan de andere kant bent u er bij gebaat dat de facturen zo snel mogelijk betaald worden. In deze behoefte kunt u voorzien door E-invoicing, digitaal factureren, als betaalwijze aan te bieden. Abillity®, de facturatieoplossing van FIQAS, biedt de benodigde functionaliteit voor digitale facturen. De e-facturen van FIQAS kunnen snel en foutloos worden verwerkt. Uw klanten betalen daarom sneller, uw DSO gaat omlaag en uw cashflow verbetert.

Digitaal factureren met FIQAS

Meer weten over digitaal factureren met FIQAS?

Heeft u grote aantallen facturen die u digitaal wilt aanbieden aan uw klanten? Laat u overtuigen door onze aanpak, en vraag direct een offerte aan.

Waarom FIQAS ?

  • DSO-reductie en betere cash flow door kortere betalingstermijnen
  • Verhoogde klanttevredenheid
  • Zeer lage kosten per factuur

De voordelen van online factureren

Digitaal factureren met FIQAS heeft veel voordelen. Uw zakelijke klanten kunnen de digitale facturen direct bij ontvangst betalen en verder verwerken in hun financiële systemen en processen.

Omdat de verwerking van de e-facturen van FIQAS snel en foutloos gebeurt besparen uw klanten tijd en geld. Het gevolg is dat uw klanten hun rekeningen sneller betalen. Uw DSO gaat omlaag en uw cashflow verbetert. Daarnaast bespaart u zelf ook door online facturen te sturen, bijvoorbeeld omdat u geen kosten meer maakt voor papier, inkt en porto.

Digitale facturen versturen

In Abillity® is digitaal factureren één van de manieren waarop facturen aan uw zakelijke klanten worden aangeboden.

In het facturatieproces in Abillity® worden factuurregels verwerkt tot facturen. De factuurgegevens worden gepresenteerd in een factuur die is opgemaakt volgens uw wensen, en die voldoet aan de eisen van de nationale en Europese wetgever. Digitale facturen worden aangeboden als e-factuur (UBL). De distributie van digitale facturen vindt plaats in een geautomatiseerd proces per e-mail, SFTP of API calls.

Meld u aan voor de FIQAS nieuwsbrief

Ontvang maximaal 1x per maand onze nieuwsbrief met interessante blogs, trends en ontwikkelingen vanuit de branche. Uw e-mailadres wordt nooit voor andere doeleinden gebruikt!

Dank voor uw aanmelding, uw inschrijving is geslaagd.