Facturatieproces uitbesteden

Uw facturatieproces vraagt aandacht en accuratesse. Als u dit proces in-house uitvoert kan dat een aanzienlijke druk leggen op uw organisatie, uw infrastructuur en uw operationele budget. Uw facturatieproces uitbesteden aan FIQAS is daarom een prima alternatief. De Managed Services van FIQAS zijn een beproefde Business Process Outsourcing oplossing, waarin het FIQAS billing team opereert als uw Accounts Receivable afdeling op afstand. Outsourcing aan FIQAS betekent kwaliteit, efficiëntie en flexibiliteit in de uitvoering van uw facturatieproces, evenals volledige controle over de uitvoering en de voortgang ervan. Maar, zonder de operationele druk en zonder de noodzaak om complexe en dure systemen in te richten en operationeel te houden.

Abillity®, de facturatiesoftware van FIQAS

Meer weten over outsourcing van uw facturatieproces aan FIQAS?

Heeft u complexe facturatieprocessen of grote aantallen facturen? Wilt u uw facturatieproces uitbesteden aan een betrouwbare partner met heel veel ervaring? Laat u overtuigen door onze aanpak, en vraag direct een offerte aan.

Waarom FIQAS ?

 • Beproefd BPO platform voor order-to-cash gerelateerde processen
 • FIQAS kan het volledige proces voor u verzorgen
 • Zeer lage kosten per factuur
 • Volledig integreerbaar in uw complexe systeemlandschap
 • Razendsnelle verwerking en onbeperkt schaalbaar

Uw facturatieproces uitbesteden aan FIQAS, alleen maar voordelen

Met de Managed Services levert FIQAS u een outsourced facturatie-oplossing die alleen maar voordelen biedt.

 • Service van ervaren en professionele billing managers van FIQAS.
 • Geen operationele stress. Altijd een gegarandeerde bezetting, en uw facturatiecycles zijn altijd op tijd.
 • De betrouwbare en flexibele Abillity® oplossing van FIQAS integreert naadloos met bestaande elementen in uw systeemlandschap, en werkt altijd.
 • Geen investering in dure systemen, geen onderhoud en beheer, en minder FTE’s. Operationele kosten zijn
  eenvoudig terug te rekenen naar kosten per factuur.
 • Wat FIQAS voor u doet is volledig auditable en transparant. Inzicht via klantportaal, servicedeskportaal en rapportages.

 

Facturatie door FIQAS in de praktijk

U heeft uw eigen FIQAS billing manager, met wie u nauw samenwerkt en die ervoor zorgt dat alle processen en controles worden uitgevoerd binnen de strakke tijdslijnen die met u zijn overeengekomen. Hij of zij doorgrondt uw facturatieproces en de omringende processen in detail, staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en onderkent net als u het belang van een vlekkeloze uitvoering.

Het spreekt voor zich dat uw FIQAS billing manager een compleet inzicht heeft in de functionaliteit die de Abillity® software biedt. Heeft u een vraag, dan krijgt u dus snel antwoord.

Meld u aan voor de FIQAS nieuwsbrief

Ontvang maximaal 1x per maand onze nieuwsbrief met interessante blogs, trends en ontwikkelingen vanuit de branche. Uw e-mailadres wordt nooit voor andere doeleinden gebruikt!

Dank voor uw aanmelding, uw inschrijving is geslaagd.