Subscription billing. FIQAS ontzorgt.

U levert diensten en of producten, en het idee ontstaat om businessgroei te realiseren door ze ook in abonnementsvorm aan te bieden. Dit vraagt om een implementatiemodel dat subscription billing ondersteunt, inclusief de complexe kortingsstructuren die vaak worden aangeboden bij abonnementen. Het is een behoorlijke uitdaging om dit voor elkaar te krijgen, zowel wat betreft de inrichting als de uitvoering van het facturatieproces. FIQAS, de ervaren expert in Business Process Outsourcing, neemt deze werkzaamheden daarom graag van u over. Met de Managed Services van FIQAS heeft u een beproefde facturatieoplossing, waarin het FIQAS billing team opereert als uw Accounts Receivable afdeling op afstand. FIQAS voert het gehele facturatieproces voor u uit, van begin tot eind. U levert aan uw klanten, wij zorgen voor de facturering en incasso. Subscription billing? FIQAS ontzorgt.

Abillity®, de facturatiesoftware van FIQAS

Meer weten over subscription billing en FIQAS?

Heeft u abonnementsproposities met complexe kortingsstructuren? Heeft u daarnaast financiële processen – tarifering, facturatie en/of incasso- met grote hoeveelheden data, transacties en facturen? Wilt u deze recurring billing processen uitbesteden aan een betrouwbare partner met heel veel ervaring? Laat u overtuigen door onze aanpak, en vraag direct een offerte aan.

Waarom FIQAS ?

  • Flexibiliteit in abonnementstypes en complexe kortingsstructuren
  • Zeer lage kosten per factuur
  • Razendsnelle verwerking en onbeperkt schaalbaar
  • FIQAS kan u het gehele proces uit handen nemen

Abonnementen factureren met FIQAS.

Voor vele klanten heeft FIQAS de processen ingericht voor de facturatie van abonnementen, en vervolgens ook de facturen geproduceerd en geïncasseerd, en dat dan jarenlang. De FIQAS dienstverlening heeft vele voordelen, op het gebied van subscription billing, maar ook als het gaat om de facturatie van verbruik en om aansluitende financiële processen.

  • Service van ervaren en professionele billing managers van FIQAS.
  • Geen operationele stress. Altijd een gegarandeerde bezetting, en uw facturatiecycles zijn altijd op tijd.
  • De betrouwbare en flexibele Abillity® oplossing van FIQAS integreert naadloos met bestaande elementen in uw systeemlandschap, en werkt altijd.
  • Geen investering in dure systemen, geen onderhoud en beheer, en minder FTE’s. Operationele kosten zijn eenvoudig terug te rekenen naar kosten per factuur.
  • Wat FIQAS voor u doet is volledig auditable en transparant. Inzicht via klantportaal, servicedeskportaal en rapportages.
  • Vrije keuze in processen. U kunt FIQAS niet alleen laten factureren, maar ook incasseren, en zelfs tariferen.

 

Ontzorging in de praktijk, ook voor abonnementen

U heeft uw eigen FIQAS Billing Manager, met wie u nauw samenwerkt en die er voor zorgt dat alle processen en controles worden uitgevoerd binnen de strakke tijdslijnen die met u zijn overeengekomen. Hij of zij kent de ins en outs van het factureren van abonnementen en doorgrondt ook alle aansluitende financiële processen in detail. Staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en onderkent net als u het belang van een vlekkeloze uitvoering.

Het spreekt voor zich dat uw FIQAS billing manager een compleet inzicht heeft in de functionaliteit die de Abillity® software biedt. Heeft u een vraag, dan krijgt u dus snel antwoord.

Meld u aan voor de FIQAS nieuwsbrief

Ontvang maximaal 1x per maand onze nieuwsbrief met interessante blogs, trends en ontwikkelingen vanuit de branche. Uw e-mailadres wordt nooit voor andere doeleinden gebruikt!

Dank voor uw aanmelding, uw inschrijving is geslaagd.