FIQAS als werkgever

FIQAS Software BV, gevestigd in Aalsmeer, is een aantrekkelijke werkgever, bij wie professionals op het gebied van softwareontwikkeling en software services met plezier en enthousiasme werken aan betrouwbare, flexibele en mooie oplossingen. Ons doel als werkgever: uitdagende banen bieden, in een inspirerende werkomgeving.

pijl in de roos

We bestaan al zo’n 25 jaar en zijn in de loop der jaren uitgegroeid tot een volwassen softwarehuis dat complexe en bedrijfskritische informatie-systemen ontwikkelt. Deze zetten we in het kader van managed rating, billing & collection services in voor veeleisende klanten die actief zijn in Nederland, in andere Europese landen en zelfs ver daar buiten.

Onze bedrijfsnaam is een afkorting van First In Quality And Service. Dat is precies wat we willen zijn. Natuurlijk voor onze klanten, maar juist ook voor onze medewerkers. Zij moeten tenslotte de aan de klant beloofde kwaliteit en service leveren, en dat gaat het best als de werkomstandigheden optimaal zijn.

Dat het met de werkomstandigheden wel goed zit, blijkt bijvoorbeeld uit de bijzondere werkplekken binnen FIQAS. Softwareontwikkelaars hebben in het FIQAS Domain een inspirerende en ontspannen werkplek waar alle middelen beschikbaar zijn om te komen tot de beste prestaties. Ook de FIQAS Billing Managers en het Implementatieteam werken in bijzonder vormgegeven kantoorruimtes. In ons pand is een gezellige ‘lounge’ voor alle medewerkers, die behalve voor ontspanning (pooltafel!) ook heel geschikt is voor het houden van presentaties aan medewerkers, klanten en prospects. We lunchen met elkaar in een kantine die een mediterrane sfeer heeft. Daarnaast organiseren we tal van activiteiten die bijdragen aan een goede werksfeer. Kortom, bij FIQAS is het werken en ontspannen in een informele omgeving.

Maatschappelijke verantwoordelijkheid

FIQAS is ook een maatschappelijk betrokken onderneming. Zo zijn we hoofdsponsor van de nederlandse handbaltopper HV FIQAS Aalsmeer. Tevens ondersteunen we – structureel en incidenteel – vele goede doelen en instellingen.

Verder streven we natuurlijk naar een prettige en professionele samenwerking met onze opdrachtgevers. Samen met hen maken we een opdracht tot een succes. Dat gegeven biedt onze mensen volop de gelegenheid hun kennis en expertise in te zetten voor ons gezamenlijke doel: goede oplossingen en services leveren aan onze klanten.

Werken bij FIQAS samengevat

  • Werken aan geavanceerde oplossingen, binnen een professionele en ambitieuze organisatie
  • Team bestaat uit een mix van jong talent en ervaren professionals
  • Plezierige, collegiale sfeer
  • Informeel, ruimte voor creativiteit
  • Een inspirerende, ruime werkomgeving
  • Volop gelegenheid voor persoonlijke ontwikkeling
  • Het ‘FIQAS gevoel’
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden

FIQAS is altijd op zoek
naar nieuw talent!

Ongeacht of er specifieke vacatures open staan.

Dus, als bovenstaande je aanspreekt en je hebt iets goeds te bieden,
neem dan contact met ons op.