Werken in een bijzonder kantoor

Bij FIQAS werken we in diverse creatieve teams hard aan het steeds beter maken van onze software en managed services voor tarifering, facturatie en incasso. In een bijzonder kantoor, want wij zijn ervan overtuigd dat de inspiratie hiervoor het beste te vinden is in een prettige werkomgeving.

Kantoor FIQAS

FIQAS inspiratie op de werkplek

Voor een plezierige werkomgeving hebben we dan ook gezorgd. Van buiten lijkt ons pand aan de Hornweg in Aalsmeer gewoon een modern kantoorpand. Van binnen wordt direct duidelijk dat we bij FIQAS een unieke kantooromgeving hebben.

Kantoorruimtes hebben bij FIQAS hun eigen, tot in detail uitgewerkte thema, zoals ‘zee en strand’, ‘lucht en wolken’, ‘Holland op zijn mooist’ of ‘skyline’. Die thema’s worden toegepast in ruimtes met namen als de Living, de Lounge en de Boardroom.

Eind 2015 hebben we kantoorruimtes in gebruik genomen met een nautisch thema: de Ocean Room, de Navigation & Control Room en de Captain’s Cabin.

En dit is nog niet alles, want in 2016 kwamen daar nog meer nieuwe ruimtes bij. De namen ‘Tree House’, ‘Maya Room’ en ‘Elephant Room’ geven direct een beeld van de thema’s die hier zijn uitgewerkt.

Klik HIER voor een filmpje over de meest recente verbouwingen.

Een omgeving waarin onze mensen optimaal kunnen presteren,
en die past bij de filosofie van FIQAS om ook als werkgever
First In Quality And Service
te zijn.