Internetserviceprovider Kliksafe maakt voor haar facturatieproces sinds afgelopen zomer gebruik van de dienstverlening van FIQAS. De software die FIQAS hiervoor inzet is het beproefde eigen facturatieplatform Abillity®, dat volledig geconfigureerd is naar de eisen en wensen van Kliksafe. Met behulp van de managed services van FIQAS integreert Kliksafe alle facturatiestromen in één maandelijkse facturatiecyclus.

Kliksafe B.V. is een internetserviceprovider met inmiddels ruim tien jaar ervaring in contentfiltering. Hiermee maakt Kliksafe veilig internet voor iedereen mogelijk. Kliksafe helpt particulieren, scholen en bedrijven de mogelijkheden van internet op een veilige manier te benutten, beschermd tegen ongewenste beelden, virussen en phishing. Ongeacht de infrastructuur, zoals kabel, telefoonlijn, glasvezel of wifi. Het beleid is gebaseerd op Bijbelse waarden en normen.

FIQAS Software B.V. ontzorgt bedrijven in de telecom/ISP-sector en andere sectoren waar het gaat om complexe financiële processen en/of grote hoeveelheden data bij alle processen rondom facturatie. Hiervoor biedt FIQAS een combinatie van ‘managed billing services’ en de geheel naar de wens van de klant te configureren Abillity® software.

Kliksafe maakte gebruik van een maatwerkapplicatie. Een consequentie daarvan was dat abonnementen en verbruik gescheiden van elkaar over verschillende periodes gefactureerd moesten worden. Een ander gevolg van de bestaande werkwijze was het omslachtige, grotendeels handmatige incassoproces. De nieuwe Abillity® implementatie ondersteunt een in hoge mate geautomatiseerd proces, dat volledig is aangesloten op enabler RoutIT, het CRM-systeem en de financiële administratie van Kliksafe.

De oplossing van FIQAS is transparant en volledig auditable. Met de services en software van FIQAS is het financiële proces voor Kliksafe beduidend minder complex en tijdrovend geworden. Hierdoor kan Kliksafe des te meer focus geven aan haar primaire bedrijfsprocessen.

Meer informatie? 0297 – 382323 of sales@fiqas.nl.

Kliksafe factureert

Tagged: Abillity, Facturatie, Incasso, Klanten, Managed Services, Tarifering, Telecom billing