FIQAS Managed Services

Met de Managed Services biedt FIQAS u een beproefd Business Process Outsourcing platform, waarin het FIQAS billing team opereert als uw Accounts Receivable afdeling op afstand. Wat dat betekent voor u? Kwaliteit, efficiëntie en flexibiliteit in de uitvoering van uw order-to-cash processen en volledige controle over de uitvoering en de voortgang ervan. Maar, zonder de operationele druk en zonder de noodzaak om complexe en dure systemen in te richten en operationeel te houden.

FIQAS Managed Services

Meer weten over de FIQAS Managed Services?

Heeft u complexe financiële processen – tarifering, facturatie en/of incasso– of heeft u te maken met grote hoeveelheden data, transacties en facturen? Wilt u deze processen uitbesteden aan een betrouwbare partner met heel veel ervaring in managed services en een state-of-the-art software platform? Laat u overtuigen door onze aanpak, en vraag direct een offerte aan.

Waarom FIQAS ?

  • Beproefd BPO-platform voor order-to-cash gerelateerde processen
  • Bewezen effectief in het verbeteren van uw cash flow
  • FIQAS kan het volledige proces voor u verzorgen

Kwaliteit, service en volledige controle

De ‘Q van quality’ en de ’S van service’ staan niet voor niets in de naam FIQAS. Kwaliteit is een eerste vereiste in de uitvoering van financiële processen, want optimale procesbeheersing staat in directe relatie met de cashflow en de klanttevredenheid.

Bij FIQAS waarborgen we die kwaliteit met nauwlettend gemonitorde processen en in detail uitgewerkte protocollen, uitgevoerd door onze ervaren en kritische billing managers. En met een flexibel software platform – Abillity® – dat in staat is om tegemoet te komen aan alle functionele eisen die het order-to-cash proces stelt.

Service verlenen we aan u, elke dag weer. U heeft uw eigen FIQAS Billing Manager, met wie u nauw samenwerkt en die er voor zorgt dat alle cruciale processen en controles worden uitgevoerd binnen de strakke tijdslijnen die met u zijn overeengekomen. Hij of zij doorgrondt de financiële processen in detail, staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en onderkent net als u het belang van een vlekkeloze uitvoering.

Het spreekt voor zich dat uw FIQAS billing manager een compleet inzicht heeft in de functionaliteit die de Abillity® software biedt. Heeft u een vraag, dan krijgt u dus snel antwoord.

Zonder zorgen in de praktijk

De FIQAS billing managers: wat doen zij voor u?

  • Procedures, protocollen en rapportagestructuren opstellen in overleg met u
  • Databestanden ophalen, controleren en inlezen in Abillity®
  • Uitvoeren en managen van processen (tariferen, factureren en/of incasseren)
  • Bij elke stap: controles verrichten, rapportages maken en eventueel aan u voorleggen voor akkoord
  • Indien nodig correcties aanbrengen of advies uitbrengen over correcties aan uw kant
FIQAS Managed Services - zonder zorgen in de praktijk

Managed Services van FIQAS. Auditable, transparant en inzichtelijk.

FIQAS Managed Services - Auditing

Auditing

Werken met grote volumes en toch het overzicht behouden is een sterk punt van de Managed Rating, Billing & Collection Services van FIQAS. Het principe hierbij is “what goes in must come out or can be accounted for”, dus voor elk element is het ‘wie, wat, wanneer en waarom’ te herleiden. Zo kan altijd worden vastgesteld of processen lopen zoals ze bedoeld zijn. Audits van uw processen (ook ISAE 3402 audits) zijn daardoor gegarandeerd succesvol.

FIQAS Managed Services - Klantportaal

Klantportaal

Met het Abillity® klantportaal hebben uw klanten een helder inzicht in hun persoonlijke gegevens, hun abonnementen, de afgenomen producten en diensten, en in hun facturen, factuurdetails en de betaalstatus. Uw klanten kunnen hun gegevens op een eenvoudige manier zelf beheren.

FIQAS Managed Services - Service Desk Portal

Service Desk Portal

De Abillity®.WEB module is een gebruiksvriendelijke web-based interface voor uw Customer Service afdeling. Hierin vindt alle administratie rondom klanten plaats, worden rapportages gedraaid en zijn werklijsten voor uw medewerkers beschikbaar.

FIQAS Managed Services - Rapportage

Rapportages

Via standaard- en op maat gemaakte rapportages blijft u op de hoogte van de operationele voortgang, en kunt u op afstand sturing geven aan de processen die door FIQAS worden uitgevoerd. De rapportages bieden u tevens belangrijke managementinformatie.

Processen naar keuze

Het traject van order-to-cash bestaat uit diverse gerelateerde financiële processen. U bepaalt zelf welke processen u door FIQAS laat uitvoeren. Onze klanten beginnen soms kleinschalig, met één deelproces, één kleine groep klanten en één billing cycle. Na verloop van tijd besteden zij echter steeds meer werkzaamheden aan FIQAS uit. Dat kan heel eenvoudig, en het betekent nog minder zorgen en nog meer gemak!

Meld u aan voor de FIQAS nieuwsbrief

Ontvang maximaal 1x per maand onze nieuwsbrief met interessante blogs, trends en ontwikkelingen vanuit de branche. Uw e-mailadres wordt nooit voor andere doeleinden gebruikt!

Dank voor uw aanmelding, uw inschrijving is geslaagd.