Business Process Outsourcing @FIQAS

De financiële processen in het order-to-cash traject vragen aandacht en accuratesse. Als u deze processen in house uitvoert kan dat een aanzienlijke druk leggen op uw organisatie, uw infrastructuur en uw operationele budget. FIQAS, de ervaren expert in Business Process Outsourcing, neemt deze werkzaamheden daarom graag van u over. Met de Managed Services biedt FIQAS u een beproefde BPO-oplossing, waarin het FIQAS billing team opereert als uw Accounts Receivable afdeling op afstand. Outsourcing aan FIQAS betekent kwaliteit, efficiëntie en flexibiliteit in de uitvoering van uw order-to-cash processen en volledige controle over de uitvoering en de voortgang ervan. Maar, zonder de operationele druk en zonder de noodzaak om complexe en dure systemen in te richten en operationeel te houden. Business Process Outsourcing kort samengevat: FIQAS verzorgt uw financiële processen.

Business Process Outsourcing - FIQAS verzorgt uw financiële processen

Meer weten over Business Process Outsourcing en FIQAS?

Heeft u complexe financiële processen – tarifering, facturatie en/of incasso- of heeft u te maken met grote hoeveelheden data, transacties en facturen? Wilt u deze processen uitbesteden aan een betrouwbare BPO-partner met heel veel ervaring? Laat u overtuigen door onze aanpak, en vraag direct een offerte aan.

Waarom FIQAS ?

  • Beproefd BPO platform voor order-to-cash gerelateerde processen
  • Bewezen effectief in het verbeteren van uw cash flow
  • FIQAS kan het volledige proces voor u verzorgen

BPO en FIQAS, alleen maar voordelen

FIQAS levert met de Managed Services een BPO-oplossing die alleen maar voordelen biedt.

  • Service van ervaren en professionele billing managers van FIQAS.
  • Geen operationele stress. Altijd een gegarandeerde bezetting, en uw process cycles zijn altijd op tijd.
  • De betrouwbare en flexibele Abillity® oplossing van FIQAS integreert naadloos met bestaande elementen in uw systeemlandschap, en werkt altijd.
  • Geen investering in dure systemen, geen onderhoud en beheer, en minder FTE’s. Operationele kosten zijn eenvoudig terug te rekenen naar kosten per factuur.
  • Wat FIQAS voor u doet is volledig auditable en transparant. Inzicht via klantportaal, servicedeskportaal en rapportages.
  • Vrije keuze in processen. U besteedt alleen die processen aan FIQAS uit die u wilt.

 

Outsourcing aan FIQAS in de praktijk

U heeft uw eigen FIQAS Billing Manager, met wie u nauw samenwerkt en die er voor zorgt dat alle processen en controles worden uitgevoerd binnen de strakke tijdslijnen die met u zijn overeengekomen. Hij of zij doorgrondt de financiële processen in detail, staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en onderkent net als u het belang van een vlekkeloze uitvoering.

Het spreekt voor zich dat uw FIQAS billing manager een compleet inzicht heeft in de functionaliteit die de Abillity® software biedt. Heeft u een vraag, dan krijgt u dus snel antwoord.

Meld u aan voor de FIQAS nieuwsbrief

Ontvang maximaal 1x per maand onze nieuwsbrief met interessante blogs, trends en ontwikkelingen vanuit de branche. Uw e-mailadres wordt nooit voor andere doeleinden gebruikt!

Dank voor uw aanmelding, uw inschrijving is geslaagd.