FIQAS Software B.V. heeft voor een bekende Australische dienstensite de Abillity® Online Payment module geïmplementeerd, waarmee klanten online hun facturen kunnen betalen via een betalingsmechaniek naar keuze. Om dit te kunnen realiseren heeft FIQAS in samenwerking met payment service provider WorldPay diverse gangbare nationale online betalingsmechanismen geïntegreerd in het facturatie- en incassoplatform Abillity®.

FIQAS stelt zich tot doel om naast het genereren van correcte en duidelijke facturen tevens de betaling ervan te stroomlijnen. Een factuur versturen naar een klant is immers geen doel op zich. Uiteindelijk is het zaak dat een factuur volledig en op tijd wordt betaald.

In nauwe samenwerking met de klant en de wereldwijd opererende payment service provider WorldPay, heeft FIQAS nu de Abillity® Online Payment module uitgebreid en succesvol geïmplementeerd. Met de Abillity® Online Payment module biedt FIQAS klanten een brede keuze uit zowel nationale online betaalmethoden, als betaalmethoden met een wereldwijde dekking. FIQAS zal steeds meer betaalmethoden opnemen in de module, zodat er blijvend wordt ingespeeld op de wensen van de klant.

De Abillity® Online Payment module biedt de klant een vanzelfsprekende vorm van online betaalgemak. Door middel van een duidelijke e-mail wordt de klant geïnformeerd over de nieuwe factuur die voor hem of haar gemaakt is. De klant kan dan met een eenvoudige klik, en zonder in te moeten loggen, de factuur en eventuele andere nog openstaande facturen in een veilige omgeving openen. Vervolgens kan de klant de gewenste online betaalmethodiek kiezen, en de factuur real-time voldoen. De verwerking van de betaling vindt binnen Abillity® eveneens real-time plaats, en de klant kan het resultaat van de betaalactie, een betaalde factuur, meteen terugzien.

Als een betaling op de factuur of facturen uitblijft, dan is hetzelfde mechanisme integraal beschikbaar als onderdeel van de Abillity® herinneringenstrategie. Abillity® Online Payment is daarmee één van de schakels in de keten van Abillity® modules die samen garant staan voor excellente ondersteuning van facturatie- en incassoprocessen.

Voor meer info over Abillity® en online betalingen kunt u bellen naar 0297 – 382323 of mailen naar sales@fiqas.nl.

online_payments

Tagged: Abillity, Incasso