Samenwerken met FIQAS is flexibiliteit in drie dimensies

De keuze voor een leverancier van een oplossing voor bedrijfskritische processen wordt niet alleen bepaald door de kwaliteit van de software en de professionals die de dienstverlening verzorgen.

Andere factoren van belang zijn het leveringsmodel, de flexibiliteit in de wijze van investering en niet in de laatste plaats de implementatie van het systeem en de daarvoor benodigde doorlooptijd. Ook op deze gebieden heeft FIQAS de ervaring en de flexibiliteit om de aanpak te bieden die u het beste past.

Meer weten over onze flexibiliteit?

Zoekt u een oplossing voor grote en complexe financiële processen ? Zoekt u een ervaren en flexibele partner met wie u kunt samenwerken op de manier die het best bij u past? Laat u overtuigen door onze aanpak, en neem direct contact met ons op.

Waarom FIQAS ?

  • Geïntegreerd, foutloos en onderhoudbaar systeem
  • Ondersteunt de meest ingewikkelde tarief- en kortingsstructuren
  • Uitgebreide mediation: complexe bewerkingen en conversies vooraf
Leveringsmodel

Leveringsmodel

De meerderheid van onze klanten kiest er voor om gebruik te maken van onze Managed Services. Als u hier geen gebruik van wilt maken kunt u er nog steeds voor kiezen hosting en beheer uit te besteden aan FIQAS. Als derde optie is de Abillity® software ook als een on-premise oplossing inzetbaar.
Investering

Investering

Wij willen u een investeringsstructuur bieden die recht doet aan uw business model. De meest gebruikelijke variant kent een éénmalige investering voor de initiële implementatie en een maandelijkse bijdrage die gerelateerd is aan verbruik. Deze maandelijkse bijdrage dekt alle noodzakelijke kosten zoals licenties, infra, beheer en Managed Services. Binnen deze structuur is een verschuiving mogelijk van CAPEX naar OPEX. De hoogte van de initiële investering hangt af van diverse factoren, in het bijzonder de schaal en complexiteit van de inrichting.
Implementatie

Implementatie

De implementatie van Abillity® vraagt typisch een doorlooptijd van een aantal maanden. De werkwijze binnen een implementatieproject is op hoofdlijnen altijd gelijk. FIQAS en u stellen samen een gedetailleerd Projectplan op. Op basis van dit plan, en met de nodige flexibiliteit, wordt de oplossing geïmplementeerd. Ons 100% track record van succesvolle implementaties voor vele uiteenlopende klanten laat zien dat FIQAS de ervaring heeft om ook uw implementatie ‘on time, on budget and according to specs’ te realiseren.

Meld u aan voor de FIQAS nieuwsbrief

Ontvang maximaal 1x per maand onze nieuwsbrief met interessante blogs, trends en ontwikkelingen vanuit de branche. Uw e-mailadres wordt nooit voor andere doeleinden gebruikt!

Dank voor uw aanmelding, uw inschrijving is geslaagd.