De performance van Abillity®, het tariferings-, facturatie- en  incassoplatform van FIQAS Software B.V. is opnieuw verbeterd. Dankzij de vernieuwde printengine verloopt het digitale printen vier tot zes keer sneller dan voorheen. De eerste klant van FIQAS die van deze innovatie profiteert is MKB Brandstof. Binnenkort wordt de nieuwe printengine ook voor de andere klanten ingezet.

De performance van Abillity® en de printengine was altijd al aanzienlijk. Door de rendering engine te versterken, de software die digitale facturen genereert, heeft FIQAS de snelheid waarmee Abillity® PDF-facturen aanmaakt die door de klant in bijvoorbeeld Adobe geopend kunnen worden, nog verder opgevoerd.

De eerste klant voor wie de nieuwe printengine wordt ingezet is MKB Brandstof. De klanten van MKB zijn de eerste klanten die .PDF facturen ontvangen die met de nieuwe engine zijn gemaakt. MKB heeft, net als straks de andere klanten van FIQAS, direct voordeel van deze technische innovatie: het facturatieproces wordt ingekort, waardoor de facturen sneller bij de eindklant zijn en de incasso eerder kan plaatsvinden. Dit biedt meer flexibiliteit aan het proces als geheel en heeft uiteindelijk een positief effect op de cashflow.

Meer weten?
Bel 0297 382323 of mail naar sales@FIQAS.nl.

Abillity printengine

Tagged: Abillity