Abillity®, het tariferings-, facturatie- en incassoplatform van FIQAS Software B.V. genereert facturen in diverse digitale formaten, waaronder UBL facturen. De factuurinformatie wordt daarnaast ook aangeboden aan de financiële systemen van de klanten van FIQAS.

UBL facturen worden steeds vaker in de UBL 2.0 indeling aangeboden. De UBL-standaard beschrijft de definities van de elektronische factuur. Het principe van UBL-facturen is dat de inhoud van een factuur in een bepaald standaard bestandsformaat wordt weergegeven, waardoor de verwerking van de facturen geheel geautomatiseerd kan plaatsvinden. Inmiddels is de UBL-standaard wereldwijd bekend.

Voor Abillity® is de UBL-factuur één van de vormen waarin facturen en factuurinformatie worden aangeboden. Naast of in combinatie met UBL 2.0 zijn dat bijvoorbeeld XML, CSV en soms zelfs TXT. Deze flexibiliteit zorgt ervoor dat de facturen en factuurinformatie vanuit Abillity® worden geleverd op de manier die het beste past bij de eisen die worden gesteld door de klanten van FIQAS. De partijen die de facturen of de factuurinformatie ontvangen – of dit nu de directe klant van FIQAS of de eindklant van de directe klant is – kunnen de facturen automatisch inboeken en betalen.

Meer info?
0297 – 382323 of sales@fiqas.nl

Tagged: Abillity, Facturatie