Debiteurenbeheer uitbesteden

FIQAS neemt het debiteurenbeheer graag van u over. Door uw incasso en herinneringen uit te besteden aan FIQAS kunt u uw proces verregaand automatiseren. Hierdoor wordt de effectiviteit van uw incassoproces verhoogd, zeker als u veel klanten heeft. Uw DSO gaat omlaag en uw cash flow verbetert. Door het debiteurenbeheer onder te brengen bij de Managed Services van FIQAS bespaart u daarnaast op menskracht in uw AR-afdeling. U bent verzekerd van kwaliteit, efficiëntie en flexibiliteit in de uitvoering. Op afstand houdt u de volledige controle over de uitvoering en de voortgang van het proces, maar zonder de operationele druk en zonder de noodzaak om complexe en dure systemen in te richten en operationeel te houden. De Managed Services van FIQAS hebben hun effectiviteit inmiddels ruimschoots bewezen. Vele gerenommeerde partijen vertrouwen hun debiteurenbeheer aan ons toe, met prachtige resultaten.

 

FIQAS debiteurbeheer

Interesse in het uitbesteden van uw debiteurenbeheer aan FIQAS?

Heeft u incasso- en herinneringstrajecten met grote aantallen transacties? Laat u overtuigen door onze aanpak, en vraag meteen een offerte aan.

Waarom FIQAS ?

  • Beproefd BPO platform voor order-to-cash gerelateerde processen
  • Bewezen effectief in het verbeteren van uw cash flow
  • Ondersteunt alle internationaal gangbare betaalmogelijkheden
  • FIQAS kan het volledige proces voor u verzorgen

Uw debiteurenbeheer uitbesteden aan FIQAS, de voordelen

Met de Managed Services levert FIQAS u een outsourced oplossing die alleen maar voordelen biedt, ook op het gebied van debiteurenbeheer.

  • Bewezen effectief in het verbeteren van uw cash flow
  • Service van ervaren en professionele billing managers van FIQAS.
  • Geen operationele stress. Altijd een gegarandeerde bezetting, en uw incasso’s en betalingsherinneringen zijn altijd op tijd.
  • Geen investering in dure systemen, geen onderhoud en beheer, en minder FTE’s.
  • Wat FIQAS voor u doet is volledig auditable en transparant. inzicht via klantportaal, servicedeskportaal en rapportages.

 

Debiteurenbeheer door FIQAS in de praktijk

U heeft uw eigen FIQAS Billing Manager, met wie u nauw samenwerkt en die er voor zorgt dat alle processen en controles worden uitgevoerd binnen de strakke tijdslijnen die met u zijn overeengekomen. Hij of zij doorgrondt uw debiteurenbeheerproces en de aansluitende processen in detail, staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en onderkent net als u het belang van een vlekkeloze uitvoering.

Het spreekt voor zich dat uw FIQAS billing manager een compleet inzicht heeft in de functionaliteit die de Abillity® software biedt. Heeft u een vraag, dan krijgt u dus snel antwoord.

Meld u aan voor de FIQAS nieuwsbrief

Ontvang maximaal 1x per maand onze nieuwsbrief met interessante blogs, trends en ontwikkelingen vanuit de branche. Uw e-mailadres wordt nooit voor andere doeleinden gebruikt!

Dank voor uw aanmelding, uw inschrijving is geslaagd.