Ben jij first in quality and service?

Kom werken bij FIQAS!

Ben je slim, sympathiek en intrinsiek gemotiveerd en wil je graag met gelijkgestemden werken? Dan komen we graag met je in contact! Uiteraard kun je hier ook eerst een beetje sfeerproeven, dan horen we je daarna 😉

Onze vacatures

IT Engineer

6+ jaar ervaring Linux, Windows Server Vanaf 32 uur
Meer over IT Engineer

Sales Executive

Zie omschrijving Vanaf 32 uur
Meer over Sales Executive

Backend Developer (medior)

Zie omschrijving C#, .NET Vanaf 32 uur
Meer over Backend Developer (medior)

Frontend Developer

4+ jaar ervaring Angular Vanaf 32 uur
Meer over Frontend Developer

Collega's over werken bij FIQAS

“Met de nieuwste technieken en voldoende tijd voor kwaliteit bouwen we aan een betrouwbare, schaalbare en toekomstvaste architectuur.”

Chris Hughes

Software Architect

“Je kan je rol uitbreiden op een manier die bij je past. Dus geen vastomlijnd takenpakket, maar echt gericht op jouw skills en ambitie.”

Janny van Buuren

Billing Manager

“In een gezellig team samenwerken aan complexe software; ik doe nu precies wat ik graag wilde na mijn PhD getaltheorie.”

Joey van Langen

Software Developer

“Waardering vind ik erg belangrijk en dat ervaar ik hier volop! Ook de flexibiliteit van het thuiswerken is fijn, dat combineert ook handig met m’n kids.”

Brenda Kooyman

Software Tester

55

slimme en gezellige collega's

39%

is vrouw

11

'boomerang employees'

We zijn nooit uitgeleerd

Het FIQAS-gevoel

Sfeer & cultuur

Onze bedrijfscultuur laat zich typeren als professioneel-informeel. Met onze software en dienstverlening raken we de geldstroom van onze klanten – grote organisaties met bekende namen – wat enkel mogelijk is als je zeer professioneel te werk gaat (denk bijvoorbeeld aan zaken als security en audits). Tegelijkertijd is er ook veel ruimte om ‘gewoon’ jezelf te zijn. Heel praktisch door bijvoorbeeld zelf te kiezen welke kleding je draagt, maar bijvoorbeeld ook door binnen je werk voldoende bewegingsruimte te krijgen. Ruimte voor creativiteit in een omgeving waar meedenken de norm is. En ruimte voor humor! Samen lachen vinden we ook belangrijk 🙃

Een platte organisatie met écht korte lijnen

Vrijheid & vertrouwen

Wij zijn een platte organisatie met écht korte lijnen, dat merk je al direct bij een eerste kennismaking. We werken op basis van transparantie, vrijheid en vertrouwen. En we zijn als organisatie ook sterk gericht op samenwerken en kennisdeling. Het niveau van onze mensen is hoog, vanwege de complexiteit van de dingen die we doen en de eveneens hoge (interne en externe) kwaliteitsnormen waaraan we willen en moeten voldoen. De lat ligt (dus) hoog, maar juist daardoor blijft het interessant en uitdagend. FIQAS is als lerende organisatie ook een goede plek om te ontdekken waar je allemaal nog meer goed in bent. ‘De rol groeit om je heen’, zeggen we daarover.

Een inspirerende omgeving

Ons kantoor

We hebben de indeling van ons moderne en zeer ruime kantoorpand (2300m2) afgestemd op de wensen en behoeften van onze medewerkers. Dus geen lawaaiige kantoortuinen, maar af te sluiten (team)ruimtes. Alle ruimtes hebben bovendien een uniek thema, vanuit de gedachte dat je in een inspirerende omgeving fijner en productiever kunt werken. Om die reden is ook overal gezorgd voor voldoende ruimte, licht en groen om je heen. En afhankelijk van het seizoen zorgen we voor een aangenaam warme of juist koele werkplek.

Alle werkplekken zijn voorzien van een zit-stabureau, ergonomische bureaustoel en extra scherm(en), voor een optimale werkhouding. En er zijn diverse grote en kleinere overlegruimtes – inclusief conference call setup – voor overleg of om je juist even af te zonderen.

Zorgen voor de juiste brandstof

Lunchtijd!

FIQAS heeft een eigen bedrijfskantine (‘de Soos’) met ruime keuze uit gezonde en iets minder gezonde opties. Meedoen met ‘hamburgervrijdag’ of af en toe genieten van een kroketje op brood: wij houden wel van een beetje bourgondisch 😋 En voor wie bij mooi weer graag buiten eet, hebben we een heerlijk dakterras ingericht.

Na de lunch kun je actief ontspannen via een potje ‘rond de tafel’ of juist even helemaal tot rust komen in de massagestoel. Je kan ook gezellig meewandelen met de groep collega’s die na de lunch graag even de benen strekt en een frisse neus haalt. Ben je daarna weer opgeladen voor de rest van de werkdag!

De juiste balans voor iedereen

FIQAS als werkgever

FIQAS is een acroniem voor ‘First In Quality And Service’ en dat willen we zeker ook zijn voor onze medewerkers. In praktische zin vertalen we dit bijvoorbeeld naar flexibele werktijden, zodat vroege vogels, nachtuilen en (jonge) ouders met een ‘ochtendspits’ thuis, allemaal met de juiste focus kunnen werken. Door het werk goed en realistisch te plannen, zorgen we als organisatie ook voor haalbare deadlines. Dus géén torenhoge werkdruk, maar juist ruimte voor een belangrijke FIQAS-kernwaarde, namelijk: ‘tijd voor kwaliteit’.

Als organisatie faciliteren we onze meer-dan-goede werk-privébalans ook via parttime werken – waar meer dan de helft van alle collega’s gebruik van maakt – en wordt ook thuiswerken goed gefaciliteerd. Of de koffie thuis even lekker is als op kantoor, dat kunnen we helaas niet garanderen 😉

Een bedrijf met hersens & hart

Goede doelen (MVO)

Succes voelt beter als je het kunt delen. Als organisatie zorgen we daarom graag goed voor onze mensen en delen we ons zakelijk succes ook met onze omgeving. We steunen verschillende stichtingen, goede doelen en lokale sportclubs (en als je dit eenmaal weet, is de kans groot dat je in de regio een keer een FIQAS-shirt, -vlag of -bal voorbij ziet komen).

Meer over sponsoring & goede doelen

 

We doen ook graag leuke dingen met ‘Team FIQAS’, zoals de jaarlijkse Company Meeting – op een bijzondere locatie, gevolgd door een leuke activiteit – en onze tweejaarlijkse Friends & Family Day. En houd je van bordspellen en (kennis)quizzen? Dan ben je een gewild teamlid tijdens de kerstlunch met pubquiz en FIQAS pizza & game nights!

Enthousiast geworden?

Wil je graag meer weten over werken bij FIQAS? Stuur mij je cv – liefst met een korte toelichting over jezelf en wat je zoekt – en ik neem contact met je op!

Janneke van de Kamp

HR Manager

+31 297 382323

MVO updates

2020-2024

FIQAS Hoofdsponsor All Out

Sinds 2020 is FIQAS hoofdsponsor en ballensponsor van tennisvereniging All Out in Aalsmeer. Met ruim 1300 leden – waarvan ruim 200 jeugdleden – is het een gezellige en bruisende vereniging. All Out heeft een tennishal met 4 binnenbanen en 7 gravelbanen waar je in het zomerseizoen zowel overdag als ’s avonds een balletje kan slaan 🎾

2009-2024

FIQAS Wintercompetitie Aalsmeer

Sinds 2009 is FIQAS hoofdsponsor van de Wintercompetitie van Tennis Aalsmeer. Een groot voordeel van deze gezellige competitie is dat het is niet verplicht om een KNLTB-nummer te hebben, waardoor iedereen kan meedoen.

2015-2024

Korfbalvereniging VZOD-FIQAS

Sinds 2015 verbindt FIQAS als hoofdsponsor haar naam aan de selectie 1 en 2 van korfbalvereniging VZOD uit Kudelstaart. Naast sportieve ambities gaat het bij VZOD ook om saamhorigheid, gezelligheid en vriendschap. Dat zie je dan ook terug in de vele activiteiten die voor de leden worden georganiseerd, zoals discobowlen, ‘kienavonden’, muziekbingo en het jaarlijkse jeugdkamp.