Lees hier het laatste

Nieuws

FIQAS neemt deel aan de Credit Expo 2023

Op dinsdag 7 november a.s. vindt de Credit Expo plaats en wij van FIQAS zijn er dit jaar bij! Naast onze deelname op de beursvloer, verzorgen wij ook een Expertsessie waarin wij je tips geven voor het beste incassoresultaat!

ISO27001 controle-audit

Tijdens de jaarlijkse controle-audit van onze ISO27001 certificering wordt opnieuw beoordeeld of wij ‘in control’ zijn op het gebied van informatiebeveiliging. En – natuurlijk – is dat het geval! De audit heeft geen enkele tekortkoming aan het licht gebracht. Een resultaat om trots op te zijn.

FIQAS Friends & Family Day 2023

Op zaterdag 2 september was het weer tijd voor een gekoesterde FIQAS-traditie: de tweejaarlijkse Friends & Family Day. Het werd een drukbezochte editie met ruim 350 gasten. Collega’s met hun (soms gegroeide) gezin, ouders, opa’s en oma’s, vrienden, oud-collega’s, het was een warm weerzien. Ook letterlijk, want we troffen het met stralend mooi weer!

Vergroot het betaalgemak van je klanten met een betaalpagina

Een optimale klantervaring draagt bij aan een lage DSO. Het gebruik van betaalpagina’s kan hier een grote rol in spelen en veel werk uit handen nemen.

PostNL Transport tarifeert al haar diensten en producten met het Abillity®-platform

PostNL kan, aan de hand van generieke beschrijvingen, eenvoudig facturen opstellen ondanks dat de onderliggende producten en diensten afwijkend zijn.

Uitbetalen Tijdelijk Noodfonds Energie

Het Tijdelijk Noodfonds Energie biedt huishoudens financiële verlichting nu de energieprijzen heel hard zijn gestegen.

Aalsmeer Schoon!

Even stilstaan en kritisch kijken naar je omgeving. Neem het initiatief, signaleer wat beter kan en zet het om in daden. Wij steunen de Landelijke Opschoondag.

Van overname tot verzelfstandiging: Abillity® past zich moeiteloos aan

Met gescheiden administraties, die volledig inzichtelijk zijn voor het moederbedrijf, kun je als platform meegroeien met de ontwikkelingen van de organisatie.

Veiligheid zit in ons DNA, en nu zijn we ook officieel ISO27001 gecertificeerd

We werken voortdurend met privacygevoelige informatie. Daarom is het voor ons de normaalste zaak van de wereld om hier zorgvuldig mee om te gaan.

€190 Energiecompensatie foutloos uitgekeerd

‘600.000 excasso’s versturen om de energiecompensatie namens de overheid uit te betalen’, dát was de opdracht voor Greenchoice in samenwerking met FIQAS.

Reconciliëren? Dat kun je leren!

Door het reconciliatieproces slim in te richten, kun je vaak een veel groter deel van de binnenkomende betalingen automatisch afletteren dan nu het geval is.

Grenzeloze mobiliteit voor Arriva met glimble en Abillity®

Via ‘glimble’ kunnen reizigers het gebruik van openbaar- en deelvervoer combineren. FIQAS regelt de financiële afwikkeling met één geïntegreerde omgeving.