Over FIQAS

Waar FIQAS voor staat leest u in de korte samenvatting op deze pagina. Onderwerpen die aan bod komen: de geavanceerde software en de Managed Services die we bieden, de markten waarop wij actief zijn, de uitdagende klanten voor wie wij werken, onze naam ‘First in Quality And Service’ die ook ons motto is, en tot slot onze ervaring die ons tot een betrouwbare en flexibele partner maakt.

Managed Services en geavanceerde software

FIQAS ontwikkelt moderne oplossingen voor tarifering, facturatie en incasso. Wij leveren aan bedrijven met vaak complexe processen en aanzienlijke hoeveelheden data en we ondersteunen zowel subscription based als pay-per-use business modellen.

Onze klanten houden met onze oplossingen hun facturatieproces en de daaromheen liggende processen, zoals tarifering en incasso, geheel onder controle. Dat doen zij door gebruik te maken van onze Managed Services of door zelf te werken met de geavanceerde en modulair inzetbare Abillity® software.

Klanten & Markten

Onze klanten zijn actief in diverse sectoren, met proposities voor zowel B2B als B2C: service providers (voice, data & vision), aanbieders van online diensten/e-commerce (digitale verbruiksdiensten), mobiliteit (brandstof en parkeren), logistiek (postpakketten, zendingen en havengelden) en utilities (gas, elektriciteit en water).

Aansprekende bedrijven waar wij voor werken zijn bijvoorbeeld PostNL, eBay, Simpel, hollandsnieuwe en Havenbedrijf Rotterdam. Mede vanwege het internationale karakter van onze klanten zijn wij, vanuit Aalsmeer, actief op vijf continenten.

Onze oplossingen hebben een generiek karakter en kunnen betrekkelijk eenvoudig worden ingezet in nieuwe marktsegmenten. Deze omarmen wij dan ook graag.

 

First In Quality And Service

We leggen de lat hoog. Onze bedrijfsnaam is een acroniem van First In Quality And Service. Dat is tevens ons motto, onze bedrijfsfilosofie. Elke dag opnieuw proberen wij de balans te vinden tussen twee vaak botsende uitdagingen: kwaliteit vereist doorgaans tijd, terwijl service om snel resultaat vraagt. We werken pragmatisch en efficiënt aan onze oplossingen: flexibele en schaalbare software en diensten, waarmee we snel kunnen inspelen op de wensen van onze klanten. Want, aanpassingsvermogen is de sleutel tot succes.

Als bedrijf met hersens en hart ondernemen we duurzaam en bieden we een inspirerende werkomgeving aan onze medewerkers. We ondersteunen een aantal goede doelen en instellingen, zowel ad hoc als structureel.

Degelijke partner

FIQAS is een solide ICT-onderneming, gevestigd in Aalsmeer. Opgericht in 1989 en sindsdien organisch gegroeid tot meer dan zeventig medewerkers. We zijn onafhankelijk van derden en financieel gezond, zoals ook onze uitstekende D&B score laat zien.

Onze bedrijfsgrootte biedt genoeg massa om complexe projecten en operaties adequaat uit te kunnen voeren en om continuïteit te kunnen garanderen. Tegelijkertijd hebben we de flexibiliteit die voor efficiënte en succesvolle projecten en dienstverlening noodzakelijk is. FIQAS heeft zich altijd weten aan te passen aan de marktomstandigheden, en volgt de technologische evolutie op de voet.

Spreekt onze aanpak u aan?

Neem dan contact op met ons.

Waarom FIQAS ?

  • Solide partner met meer dan 30 jaar ervaring in software en services voor complexe facturatieprocessen
  • Direct en indirect kosten besparen met de geavanceerde Abillity® software
  • FIQAS Managed Services ontlasten uw financiële organisatie
  • Geen concessies op het gebied van kwaliteit, compliance, security en auditability
  • Gekozen door aansprekende bedrijven over de hele wereld

Meld u aan voor de FIQAS nieuwsbrief

Ontvang maximaal 1x per maand onze nieuwsbrief met interessante blogs, trends en ontwikkelingen vanuit de branche. Uw e-mailadres wordt nooit voor andere doeleinden gebruikt!

Dank voor uw aanmelding, uw inschrijving is geslaagd.