Klanten over (bijna) de hele wereld

Referenties

Het Abillity®-platform is generiek inzetbaar. Onze klanten zijn dan ook wereldwijd actief en afkomstig uit verschillende  sectoren. Hieronder vind je een selectie van onze klantreferenties.

Volandis

Volandis wilde het complexe order to cash-proces rondom de duurzame inzet van medewerkers in de bouw effectief automatiseren. Met het Abillity®-platform van FIQAS als basis beschikt de bouwsector nu als eerste over een geavanceerd PreventieZorgPortaal (PZP).

Meer over Volandis

PostNL

Nu PostNL Transport Abillity® in gebruik heeft genomen, is PostNL weer een stap dichterbij haar ambitie om uit te groeien tot de grootste aanbieder van logistieke oplossingen en postdiensten in, naar en vanuit de Benelux.

Meer over PostNL

Arriva

Met de gratis reisapp ‘glimble’ wil Arriva het gebruik van alternatieve vervoersmiddelen aantrekkelijk(er) maken. FIQAS zorgt ervoor dat geldende tarieven, eventuele kortingen én abonnementen worden verwerkt tot overzichtelijke en correcte facturen voor zakelijke gebruikers.

Meer over Arriva

hollandsnieuwe

Als uitdager op de telecommarkt wil hollandsnieuwe de operationele kosten laag houden, onder andere door het uitbesteden én optimaliseren van niet-primaire processen. Mede hierdoor ingegeven is FIQAS sinds 2019 partner in het order to cash-proces.

Meer over hollandsnieuwe

Port of Rotterdam

FIQAS levert de software waarmee scheepsbezoeken aan het Rotterdamse havengebied volautomatisch en real-time worden vertaald naar een opgave zeehavengeld. Na invoer van de overslag door de gebruiker wordt de opgave direct omgezet in een factuur.

Meer over Port of Rotterdam

KPN

Voor KPN Wholesale verwerkt FIQAS met Abillity® dagelijks vele tientallen miljoenen transacties, voortkomend uit het gebruik van het vaste netwerk voor telefonie ook door andere telecomproviders.

Meer over KPN

Simpel

Simpel is een aanbieder van voordelige sim-only-abonnementen, die bijna een miljoen klanten bedient met het moderne T-Mobile-netwerk. FIQAS verzorgt in een Managed Billing Service de uitvoering en monitoring van de facturatie- en incassoprocessen van Simpel.

Meer over Simpel

Sound of Data

Sound of Data is specialist in inbound telefoniediensten, IVR oplossingen, sms, mass voting en WhatsApp integratie. De verbruiksgegevens die hierdoor ontstaan worden door FIQAS verwerkt tot debet-, credit-, controle- en afdrachtsfacturen.

Meer over Sound of Data

Adevinta

Adevinta is wereldwijd de grootste in online advertenties, met twaalf merken over de hele wereld. FIQAS zorgt, via een Managed Service, voor de facturatie, bewaakt en verwerkt de betalingen, verzorgt de reconciliatie en voert de complete debiteurenadministratie uit, inclusief het aanmaningsproces.

Meer over Adevinta

Marktplaats

Marktplaats is de populairste website op het gebied van rubrieksadvertenties in Nederland. Elke dag bezoeken ruim 2.1 miljoen mensen Marktplaats. Marktplaats was het eerste merk dat FIQAS voor Adevinta implementeerde.

Meer over Marktplaats

Ziggo Zakelijk

Ziggo Zakelijk is een provider van voice-, data en managed hosting diensten voor grootzakelijke en kleinere zakelijke klanten. FIQAS verzorgt in een Managed Service het facturatieproces van Ziggo Zakelijk, en gebruikt daarvoor het eigen facturatieplatform Abillity®.

Meer over Ziggo Zakelijk

Odido

Het aanbod van Odido (voorheen T-mobile) voor de zakelijke markt bestaat uit twee businesslines, elk met een eigen dienstenpakket en specifieke doelgroepen. Voor het facturatieproces van zowel Zakelijk als Wholesale maken zij gebruik van de software van FIQAS en is het financiële proces voor Odido minder complex en tijdrovend geworden.

Meer over Odido

2dehands.be

2dehands.be en 2ememain.be de Belgische marktleider in online advertenties. Gebruikers van 2dehands.be en 2ememain.be ontvangen via FIQAS hun facturen vanzelfsprekend in de taal van hun keuze: Nederlands of Frans.

Meer over 2dehands.be

My Hammer

MyHammer is het grootste Duitse ‘Handwerkerportal’, het online platform waarop mensen die kleine en grote (klus)werkzaamheden willen laten uitvoeren in contact komen met gekwalificeerde ambachtslieden.

Meer over My Hammer

Kleinanzeigen

Kleinanzeigen is een ideaal format voor gebruikers in Duitsland en Oostenrijk die op zoek zijn naar een eenvoudig, lokaal online platform voor rubrieksadvertenties. Gebruikers van Kleinanzeigen worden gefactureerd op basis van online digital invoicing (ODI).

Meer over Kleinanzeigen

Gumtree

Het merk Gumtree is de toonaangevende advertentiesite in het Verenigd Koninkrijk, Australië, Zuid-Afrika en Singapore. FIQAS verwerkt elk jaar honderdduizenden facturen en betalingen.

Meer over Gumtree

Kijiji

Kijiji is de toonaangevende advertentiesite in Canada en Italië. De complexiteit waarin de FIQAS-oplossing voor Kijiji voorziet is de regelgeving in Canada met betrekking tot de meerlagige btw.

Meer over Kijiji

Ook klant worden?

Ben je benieuwd of ons platform ook geschikt is voor jouw organisatie? Of heb je specifieke vragen? Neem gerust contact met ons op. Wij gaan graag met je in gesprek!

Willem Lemmers

Senior Consultant

+31 297 382323