Klanten over (bijna) de hele wereld

Referenties

Het Abillity®-platform is generiek inzetbaar. Onze klanten zijn dan ook wereldwijd actief en afkomstig uit verschillende  sectoren. Hieronder vind je een selectie van onze klantreferenties.

PostNL

Nu PostNL Transport ook Abillity® in gebruik heeft genomen als tariferingssysteem, is PostNL weer een stap dichterbij haar ambitie om uit te groeien tot de grootste aanbieder van logistieke oplossingen en postdiensten in, naar en vanuit de Benelux.

Meer over PostNL

Arriva

Met de gratis reisapp ‘glimble’ wil Arriva het gebruik van alternatieve vervoersmiddelen aantrekkelijk(er) maken. FIQAS zorgt ervoor dat geldende tarieven, eventuele kortingen én abonnementen worden verwerkt tot overzichtelijke en correcte facturen voor zakelijke gebruikers.

Meer over Arriva

hollandsnieuwe

Als uitdager op de telecommarkt wil hollandsnieuwe de operationele kosten laag houden, onder andere door het uitbesteden en stroomlijnen van niet-primaire processen.

Meer over hollandsnieuwe

Port of Rotterdam

FIQAS levert de software waarmee scheepsbezoeken aan het Rotterdamse havengebied volautomatisch en real-time worden vertaald naar een opgave. Na validatie door het Havenbedrijf wordt de opgave meteen omgezet in een factuur.

Meer over Port of Rotterdam

KPN

KPN heeft de systeemarchitectuur rondom facturatie gerationaliseerd en faseerde haar bestaande systeem uit. FIQAS verzorgt nu de linking en tarifering van verbruiksdata en levert daarmee de input voor de facturatieprocessen van KPN en haar partners.

Meer over KPN

Simpel

Simpel is een aanbieder van voordelige sim-only-abonnementen, die bijna een miljoen klanten bedient met het moderne T-Mobile-netwerk. FIQAS verzorgt in een Managed Billing Service de uitvoering en monitoring van de facturatie- en incassoprocessen van Simpel.

Meer over Simpel

Sound of Data

Onderdeel van de Sound of Data propositie zijn 0800 en 09x servicenummerdiensten, SMS- diensten en diensten voor slimme routeringen van internationale nummers ten behoeve van call centers. Hierdoor ontstaan er verbruiksgegevens die door FIQAS verwerkt worden tot debet-, credit-, controle- en afdrachtsfacturen.

Meer over Sound of Data

Adevinta

Adevinta is wereldwijd de grootste in online advertenties, met twaalf merken over de hele wereld. FIQAS zorgt, via een Managed Service, voor de facturatie, bewaakt en verwerkt de betalingen, verzorgt de reconciliatie en voert de complete debiteurenadministratie uit, inclusief het aanmaningsproces.

Meer over Adevinta

Marktplaats

Marktplaats is de populairste website op het gebied van rubrieksadvertenties in Nederland. Elke dag bezoeken ruim 2.1 miljoen mensen Marktplaats. Marktplaats was het eerste merk dat FIQAS voor Adevinta implementeerde.

Meer over Marktplaats

Ziggo Zakelijk

Ziggo Zakelijk is een provider van voice-, data en managed hosting diensten voor grootzakelijke en kleinere zakelijke klanten. FIQAS verzorgt in een Managed Service het facturatieproces van Ziggo Zakelijk, en gebruikt daarvoor het eigen facturatieplatform Abillity®.

Meer over Ziggo Zakelijk

T-Mobile

Het aanbod van T-Mobile voor de zakelijke markt bestaat uit twee businesslines, elk met een eigen dienstenpakket en specifieke doelgroepen. Voor het facturatieproces van T-Mobile Zakelijk en T-Mobile Wholesale maken zij gebruik van de software van FIQAS en is het financiële proces voor T-Mobile minder complex en tijdrovend geworden.

Meer over T-Mobile

2dehands.be

2dehands.be en 2ememain.be de Belgische marktleider in online advertenties. Gebruikers van 2dehands.be en 2ememain.be ontvangen via FIQAS hun facturen vanzelfsprekend in de taal van hun keuze: Nederlands of Frans.

Meer over 2dehands.be

Ook klant worden?

Ben je benieuwd of ons platform geschikt is voor jouw organisatie? Wil je meer weten over onze transformatiemodule? Of heb je specifieke vragen? Neem gerust contact met ons op. Wij gaan graag met je in gesprek!

Willem Lemmers

Senior Consultant

+31 297 382323