Aalsmeer Schoon!

20 maart 2023 MVO

Met de lente in aantocht is het ook weer tijd voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak. Letterlijk met de bezem door je huis, of meer figuurlijk en als organisatie evalueren waar je staat en waar je naar toe wilt. Even stilstaan en kritisch kijken naar je omgeving.

In onze bedrijfscultuur zit dit volledig ingebakken en hoeft het niet per sé voorjaar te zijn om te zoeken naar de beste aanpak en oplossingen voor onze klanten. Dit doen wij eigenlijk het hele jaar rond. Continu onszelf verbeteren is ook verankerd in onze bedrijfs- en werkprocessen, gevalideerd via verschillende interne en externe audits. Zo hebben we op dit moment bijvoorbeeld de werkgroep ‘Spring 2023’. In deze werkgroep zetten een aantal collega’s uit verschillende teams zich extra in voor een figuurlijke voorjaarsschoonmaak. Omdat het werken er beter én leuker van wordt!

Wat pak jij op?

Dat stilstaan en kritisch naar je omgeving kijken is eigenlijk precies wat Nederland Schoon ook nastreeft. Word jij blij van je omgeving als je hier kritisch naar kijkt? Je woonwijk, het park, de speeltuin om de hoek of überhaupt de straten en bermen in jouw directe omgeving?

De slogan van de 21e Landelijke Opschoondag is ‘Wat pak jij op?’. Neem het initiatief en maak je omgeving een beetje mooier dan het al was. Precies wat wij bij FIQAS ook nastreven. Signaleer wat beter kan en zet het om in daden. Daarom steunen wij de Landelijke Opschoondag en maken wij ook onze omgeving schoon.

Gewapend met afvalgrijpers en vuilniszakken zijn wij, samen met 20 collega’s, de straat op gegaan en hebben wij Aalsmeer een stukje mooier gemaakt! In totaal kwamen wij met 6 vuilniszakken vol terug, na ruim een halfuur rondlopen! Een wasmand, paraplu, wijnkoeler en metalen ring waren de meest opvallende ‘vondsten’, naast de te verwachten blikjes, flesjes en sigaretten. Ook al zat het weer niet echt mee, we hebben enorm veel plezier gehad in het samen opschonen van de buurt!

 

 

Meer weten?

Ben je benieuwd of ons platform geschikt is voor jouw organisatie? Wil je meer weten of heb je specifieke vragen? Neem gerust contact met ons op. Wij gaan graag met je in gesprek!

Willem Lemmers

Senior Consultant

+31 297 382323

FIQAS Friends & Family Day 2023

Op zaterdag 2 september was het weer tijd voor een gekoesterde FIQAS-traditie: de tweejaarlijkse Friends & Family Day. Het werd een drukbezochte editie met ruim 350 gasten. Collega’s met hun (soms gegroeide) gezin, ouders, opa’s en oma’s, vrienden, oud-collega’s, het was een warm weerzien. Ook letterlijk, want we troffen het met stralend mooi weer!

Vergroot het betaalgemak van je klanten met een betaalpagina

Een optimale klantervaring draagt bij aan een lage DSO. Het gebruik van betaalpagina’s kan hier een grote rol in spelen en veel werk uit handen nemen.

PostNL Transport tarifeert al haar diensten en producten met het Abillity®-platform

PostNL kan, aan de hand van generieke beschrijvingen, eenvoudig facturen opstellen ondanks dat de onderliggende producten en diensten afwijkend zijn.