iDEAL 2.0: standaard in Abillity®

18 juni 2024 Incasseren

De meest gebruikte online betaalmethode van Nederland is vernieuwd. iDEAL 2.0 is sinds deze maand de nieuwe standaard in Abillity® en maakt online bestellen en betalen nog makkelijker.

Waarom een nieuwe iDEAL standaard?

De afgelopen jaren is het online aankoop- en betaalgedrag van consumenten enorm veranderd. iDEAL 2.0 speelt hier op in en zorgt ervoor dat consumenten sneller, veiliger en gebruiksvriendelijker hun online aankopen kunnen betalen. Bijvoorbeeld door de introductie van een nieuwe betaalpagina en een persoonlijk iDEAL-profiel voor gebruikers waar je essentiële gegevens als bezorgadressen en voorkeursrekeningen kunt opslaan.

Voordelen voor onze klanten

Onze klanten bieden hiermee een betere online winkelervaring aan hun klanten. Het afrekenproces wordt eenvoudiger, wat kan leiden tot een hogere conversieratio. En het verhoogt de klanttevredenheid, omdat online betalen klantvriendelijker is gemaakt. Bovendien worden betalingen nog sneller verwerkt.

iDEAL 2.0 in Abillity®

Het Abillity®-platform van FIQAS heeft standaard diverse (online) betaalmethoden geïntegreerd. Naast iDEAL 2.0 kun je dus ook eenvoudig andere betaalmogelijkheden aan je klant aanbieden. Denk bijvoorbeeld aan Payment Service Providers als PayPal, Buckaroo, Mollie en Adyen. Of maak gebruik van SEPA-incasso en -excasso.

Doordat deze betaalmethoden standaard geïntegreerd zijn in ons platform, heb je realtime inzage in de status van betalingen. En rapportages worden ook direct bijgewerkt!

Meer weten?

Ben je benieuwd of ons platform geschikt is voor jouw organisatie? Of heb je specifieke vragen? Neem gerust contact met ons op. Wij gaan graag met je in gesprek!

Willem Lemmers

Senior Consultant

+31 297 382323

FIQAS bestaat 35 jaar!

FIQAS bestaat 35 jaar en dat werd gevierd op het Ibiza van het noorden, oftewel Texel! Van ‘coupe windkracht 12’, tot zeehonden spotten op een RIB boot. En van ‘Island games’ tot dansjes en drankjes in de kroeg. We kijken nu alweer uit naar het volgende jubileum.

Geavanceerde order to cash-oplossing draagt bij aan duurzame inzetbaarheid van medewerkers

Onlangs is het geavanceerde PreventieZorgPortaal (PZP) gelanceerd. Hiermee heeft Volandis – met behulp van het Abillity®-platform van FIQAS – het complexe order to cash-proces rondom de duurzame inzet van medewerkers in de bouw- en infrasector efficiënt geautomatiseerd.

Nieuwe EU-richtlijn voor afvalstoffenheffing feilloos verwerkt in Abillity®

De Europese Unie heeft een nieuwe richtlijn geïntroduceerd met als doel om zeevervuiling door scheepsafval te verminderen. Met de tariferingsmodule van Abillity® kan Port of Rotterdam deze wijziging moeiteloos verwerken.