ISO27001 controle-audit

03 oktober 2023 Security

Om ervoor te zorgen dat wij onze ISO27001 certificering kunnen behouden, vindt er jaarlijks een controle-audit plaats. Tijdens deze controle-audit wordt opnieuw beoordeeld of wij ‘in control’ zijn op het gebied van informatiebeveiliging. En – natuurlijk – is dat het geval: wij zijn onveranderd ISO27001 gecertificeerd!

Officieel gecertificeerd

Omdat wij werken met privacygevoelige informatie, is informatiebeveiliging extreem belangrijk. Niet alleen voor onszelf, maar ook voor onze klanten. Hier zijn wij ons al jaren van bewust, maar sinds vorig jaar hebben wij ons ook officieel laten certificeren.

ISO27001 is een wereldwijd erkende norm voor het beheersen van de risico’s rondom informatiebeveiliging. Met het behalen van dit certificaat tonen wij aan dat wij naast technische maatregelen, ook de juiste organisatorische en procedurele maatregelen treffen om de gegevens van onze klanten goed te kunnen beschermen.

Prachtig oordeel van de auditors

En dat FIQAS voor kwaliteit staat is, wederom, bewezen: de auditors hebben namelijk welgeteld NUL afwijkingen gevonden. Dit betekent dat de audit geen enkele tekortkoming aan het licht bracht. Een resultaat om trots op te zijn!

Meer weten?

Ben je benieuwd of ons platform geschikt is voor jouw organisatie? Wil je meer weten of heb je specifieke vragen? Neem gerust contact met ons op. Wij gaan graag met je in gesprek!

Willem Lemmers

Senior Consultant

+31 297 382323

FIQAS neemt deel aan de Credit Expo 2023

Op dinsdag 7 november a.s. vindt de Credit Expo plaats en wij van FIQAS zijn er dit jaar bij! Naast onze deelname op de beursvloer, verzorgen wij ook een Expertsessie waarin wij je tips geven voor het beste incassoresultaat!

FIQAS Friends & Family Day 2023

Op zaterdag 2 september was het weer tijd voor een gekoesterde FIQAS-traditie: de tweejaarlijkse Friends & Family Day. Het werd een drukbezochte editie met ruim 350 gasten. Collega’s met hun (soms gegroeide) gezin, ouders, opa’s en oma’s, vrienden, oud-collega’s, het was een warm weerzien. Ook letterlijk, want we troffen het met stralend mooi weer!

Vergroot het betaalgemak van je klanten met een betaalpagina

Een optimale klantervaring draagt bij aan een lage DSO. Het gebruik van betaalpagina’s kan hier een grote rol in spelen en veel werk uit handen nemen.