ISO27001 controle-audit

03 oktober 2023 Security

Om ervoor te zorgen dat wij onze ISO27001 certificering kunnen behouden, vindt er jaarlijks een controle-audit plaats. Tijdens deze controle-audit wordt opnieuw beoordeeld of wij ‘in control’ zijn op het gebied van informatiebeveiliging. En – natuurlijk – is dat het geval: wij zijn onveranderd ISO27001 gecertificeerd!

Officieel gecertificeerd

Omdat wij werken met privacygevoelige informatie, is informatiebeveiliging extreem belangrijk. Niet alleen voor onszelf, maar ook voor onze klanten. Hier zijn wij ons al jaren van bewust, maar sinds vorig jaar zijn wij ook officieel gecertificeerd.

ISO27001 is een wereldwijd erkende norm voor het beheersen van de risico’s rondom informatiebeveiliging. Met het behalen van dit certificaat tonen wij aan dat wij naast technische maatregelen, ook de juiste organisatorische en procedurele maatregelen treffen om de gegevens van onze klanten goed te kunnen beschermen.

Prachtig oordeel van de auditors

En dat FIQAS voor kwaliteit staat is, wederom, bewezen: de auditors hebben namelijk welgeteld NUL afwijkingen gevonden. Dit betekent dat de audit geen enkele tekortkoming aan het licht bracht. Een resultaat om trots op te zijn!

Meer weten?

Ben je benieuwd of ons platform geschikt is voor jouw organisatie? Wil je meer weten of heb je specifieke vragen? Neem gerust contact met ons op. Wij gaan graag met je in gesprek!

Willem Lemmers

Senior Consultant

+31 297 382323

Geavanceerde order to cash-oplossing draagt bij aan duurzame inzetbaarheid van medewerkers

Onlangs is het geavanceerde PreventieZorgPortaal (PZP) gelanceerd. Hiermee heeft Volandis – met behulp van het Abillity®-platform van FIQAS – het complexe order to cash-proces rondom de duurzame inzet van medewerkers in de bouw- en infrasector efficiënt geautomatiseerd.

Nieuwe EU-richtlijn voor afvalstoffenheffing feilloos verwerkt in Abillity®

De Europese Unie heeft een nieuwe richtlijn geïntroduceerd met als doel om zeevervuiling door scheepsafval te verminderen. Met de tariferingsmodule van Abillity® kan Port of Rotterdam deze wijziging moeiteloos verwerken.

Nieuw SEPA-bestandsformaat ‘SEPA XML’ nu al beschikbaar in Abillity®

Vanaf 23 november 2025 ben je verplicht om adresgegevens gestructureerd toe te voegen aan verzamelbetalingen en incassobatches. Hiervoor is een nieuw bestandsformaat (SEPA XML versie 2019) beschikbaar gesteld. Ons Abillity®-platform ondersteunt dit nieuwe bestandsformaat nu al.