Mooie notering voor FIQAS in Main Software 50

04 november 2016 FIQAS

FIQAS Software B.V. scoort een mooie 23e plaats in de Main Software 50 en schaart zich daarmee onder de meest succesvolle onafhankelijke Nederlandse softwareondernemingen.

De Main Software 50 wordt elk jaar georganiseerd door software-investeerder Main Capital, en heeft als doel de Nederlandse softwaresector, als aanjager van groei en innovatie, beter zichtbaar te maken bij het grotere publiek. Main Software 50 (editie 2016) laat opnieuw zien dat Nederlandse softwarebedrijven fors groeien in omvang (omzet), internationalisatie, winstgevendheid en werkgelegenheid.

De goede score van FIQAS in de Main Software 50 editie 2016  is gebaseerd op de cijfers over 2015, waarin FIQAS een omzetgroei van circa 20% realiseerde, en ook op andere KPI’s goed scoorde. Over 2016 verwacht FIQAS opnieuw een gezonde groei, zowel in omzet als resultaat.

Meer weten?

Ben je benieuwd of ons platform geschikt is voor jouw organisatie? Wil je meer weten of heb je specifieke vragen? Neem gerust contact met ons op. Wij gaan graag met je in gesprek!

Willem Lemmers

Senior Consultant

+31 297 382323

FIQAS Friends & Family Day 2023

Op zaterdag 2 september was het weer tijd voor een gekoesterde FIQAS-traditie: de tweejaarlijkse Friends & Family Day. Het werd een drukbezochte editie met ruim 350 gasten. Collega’s met hun (soms gegroeide) gezin, ouders, opa’s en oma’s, vrienden, oud-collega’s, het was een warm weerzien. Ook letterlijk, want we troffen het met stralend mooi weer!

Vergroot het betaalgemak van je klanten met een betaalpagina

Een optimale klantervaring draagt bij aan een lage DSO. Het gebruik van betaalpagina’s kan hier een grote rol in spelen en veel werk uit handen nemen.

PostNL Transport tarifeert al haar diensten en producten met het Abillity®-platform

PostNL kan, aan de hand van generieke beschrijvingen, eenvoudig facturen opstellen ondanks dat de onderliggende producten en diensten afwijkend zijn.