Mooie notering voor FIQAS in Main Software 50

04 november 2016 FIQAS

FIQAS Software B.V. scoort een mooie 23e plaats en schaart zich daarmee onder de meest succesvolle onafhankelijke Nederlandse softwareondernemingen.

De Main Software 50 wordt elk jaar georganiseerd door software-investeerder Main Capital, en heeft als doel de Nederlandse softwaresector, als aanjager van groei en innovatie, beter zichtbaar te maken bij het grotere publiek. Deze editie (2016) laat opnieuw zien dat Nederlandse softwarebedrijven fors groeien in omvang (omzet), internationalisatie, winstgevendheid en werkgelegenheid.

De goede score van FIQAS  is gebaseerd op de cijfers over 2015, waarin FIQAS een omzetgroei van circa 20% realiseerde, en ook op andere KPI’s goed scoorde. Over 2016 verwacht FIQAS opnieuw een gezonde groei, zowel in omzet als resultaat.

Meer weten?

Ben je benieuwd of ons platform geschikt is voor jouw organisatie? Of heb je specifieke vragen? Neem gerust contact met ons op. Wij gaan graag met je in gesprek!

Willem Lemmers

Senior Consultant

+31 297 382323

iDEAL 2.0: standaard in Abillity®

De meest gebruikte online betaalmethode van Nederland is vernieuwd. iDEAL 2.0 is sinds deze maand de nieuwe standaard in Abillity® en maakt online bestellen en betalen nog makkelijker.

FIQAS bestaat 35 jaar!

FIQAS bestaat 35 jaar en dat werd gevierd op het Ibiza van het noorden, oftewel Texel! Van ‘coupe windkracht 12’, tot zeehonden spotten op een RIB boot. En van ‘Island games’ tot dansjes en drankjes in de kroeg. We kijken nu alweer uit naar het volgende jubileum.

Geavanceerde order to cash-oplossing draagt bij aan duurzame inzetbaarheid van medewerkers

Onlangs is het geavanceerde PreventieZorgPortaal (PZP) gelanceerd. Hiermee heeft Volandis – met behulp van het Abillity®-platform van FIQAS – het complexe order to cash-proces rondom de duurzame inzet van medewerkers in de bouw- en infrasector efficiënt geautomatiseerd.