Incasseren

Betaalmethoden

Door je factuur te voorzien van verschillende betaalmethoden, verhoog je het betaalgemak van je klant.

Makkelijk te betalen facturen worden sneller voldaan en dat betekent een directe positieve impact op je cashflow.

 

Diverse (online) betaalmethoden standaard geïntegreerd

In Nederland is iDEAL de meest gebruikte online betaalmethode. Hiervoor koppelt Abillity® direct met de bank van jouw keuze, waardoor je geen overeenkomst met een Payment Service Provider (meer) nodig hebt.

Maar ook SEPA incasso, excasso (credit transfer) en diverse andere (online) betaalmethoden zijn standaard geïntegreerd in het Abillity-platform. Hierdoor heb je realtime inzage in de status van betalingen en worden rapportages realtime bijgewerkt.

Betaallinks & QR-codes

Met de Abillity® module voor creditmanagement kun je heel eenvoudig een betaallink of QR-code toevoegen aan je al je communicatiemiddelen. Denk bijvoorbeeld aan je klantportaal, in e-mail en in sms-berichten. Daarnaast is het via Abillity® ook mogelijk om een betaalpagina toe te voegen. Hier zien klanten al hun (openstaande) facturen en kunnen zij direct, met één klik, een of meerdere facturen betalen.

Actuele betaalstatus

Omdat Abillity® een directe koppeling heeft met de centrale betaaladministratie, is de actuele betaalstatus van een factuur altijd beschikbaar. Hiermee zorgen we ervoor dat een factuur altijd maar 1 keer wordt betaald en ook alleen maar precies dat bedrag wat er nog open staat op het moment van betalen. Zo is de debiteurenpositie van je debiteur altijd volledig up-to-date.

Overige betaalmethoden

Het Abillity®-platform biedt naast bovenstaande betaalmethoden ook standaard volledige ondersteuning aan:

  • PayPal
  • PayPal collection & refunds
  • Credit card
  • Credit card payments & refunds
  • BACS collection
  • BECS collection
  • Integratie met payment service providers.

 Meer informatie?

Ben je benieuwd of ons platform geschikt is voor jouw organisatie? Wil je meer weten over onze incassomogelijkheden? Of heb je specifieke vragen? Neem gerust contact met ons op. Wij gaan graag met je in gesprek!

Gonnie van Haarlem

Customer Ambassador

+31 297 382323