FIQAS Friends & Family Day 2023

05 september 2023 FIQAS

Op zaterdag 2 september was het weer tijd voor een gekoesterde FIQAS-traditie: de tweejaarlijkse Friends & Family Day. Het werd een drukbezochte editie met ruim 350 gasten aan de Hornweg. Collega’s met hun (soms gegroeide) gezin, ouders, opa’s en oma’s, vrienden, oud-collega’s, het was een warm weerzien. Ook letterlijk, want we troffen het met stralend mooi weer!

Een feestelijke dag voor vrienden en familie

Eens in de twee jaar zetten wij onze deuren open voor alle vrienden en familieleden (jong én oud) van onze medewerkers. Tijdens deze feestelijke dag kunnen zij een kijkje nemen in ons mooie en bijzondere pand, gezellig bijpraten en genieten van diverse activiteiten.

Na weken van middelmatig (herfstachtig) weer, waren de weergoden ons goedgezind: met een strakblauwe lucht en een heerlijk zonnetje was het goed toeven op de hoek van de Hornweg en Molenvlietweg. En met een opkomst nóg groter dan andere jaren, was deze editie weer een groot succes!

Aan werkelijk iedereen was gedacht

Tijdens de FIQAS Friends & Family Day staat alles in het teken van ‘gezellig samenzijn’. Zo was er voor de allerkleinsten een springkussen, een ballonnenclown en kon je je laten schminken. De iets oudere kinderen én volwassenen konden hun creativiteit kwijt bij het maken van een hoed, naambordje, armbandje en/of sleutelhanger in Ibiza-style. En voor de mensen die meer van spanning en sensatie houden was er een heuse surf-simulator én een VR-flight-simulator.

Maar ook aan de mensen die meer van ontspanning dan inspanning houden was gedacht. Topgoochelaar Steve Carlin liep net als tijdens eerdere edities weer rond op de Hornweg om menig bezoeker te verwonderen. En naast de diverse hapjes en drankjes werden er verse pizza’s gebakken in een échte houtoven, was er Italiaans schepijs én kon je je tegoed doen aan een puntzak Churros. Kortom: voor ieder wat wils om er een gezellige dag van te maken!

Niet met lege handen naar huis

Ondanks dat het al een feestje was om deze dag zo uitgebreid met elkaar samen te zijn, lieten we onze gasten natuurlijk niet met lege handen naar huis gaan. Alle volwassen gasten kregen bij vertrek een luxe bos bloemen mee naar huis en de kinderen mochten zelf een cadeautje of knuffel uitkiezen. Alles bij elkaar weer een bijzonder geslaagde Friends & Family Day. 💜

Meer weten?

Ben je benieuwd naar FIQAS als organisatie of misschien zelfs als werkgever? Neem gerust contact met ons op. Wij gaan graag met je in gesprek!

Janneke van de Kamp

HR Manager

+31 297 382323

Geavanceerde order to cash-oplossing draagt bij aan duurzame inzetbaarheid van medewerkers

Onlangs is het geavanceerde PreventieZorgPortaal (PZP) gelanceerd. Hiermee heeft Volandis – met behulp van het Abillity®-platform van FIQAS – het complexe order to cash-proces rondom de duurzame inzet van medewerkers in de bouw- en infrasector efficiënt geautomatiseerd.

Nieuwe EU-richtlijn voor afvalstoffenheffing feilloos verwerkt in Abillity®

De Europese Unie heeft een nieuwe richtlijn geïntroduceerd met als doel om zeevervuiling door scheepsafval te verminderen. Met de tariferingsmodule van Abillity® kan Port of Rotterdam deze wijziging moeiteloos verwerken.

Nieuw SEPA-bestandsformaat ‘SEPA XML’ nu al beschikbaar in Abillity®

Vanaf 23 november 2025 ben je verplicht om adresgegevens gestructureerd toe te voegen aan verzamelbetalingen en incassobatches. Hiervoor is een nieuw bestandsformaat (SEPA XML versie 2019) beschikbaar gesteld. Ons Abillity®-platform ondersteunt dit nieuwe bestandsformaat nu al.