FIQAS verzorgt debiteurenbeheer voor hollandsnieuwe

12 november 2019 Incasseren

Telecomprovider hollandsnieuwe, de challenger brand van VodafoneZiggo, besteedt haar Accounts Receivable processen uit aan FIQAS. In een Managed Service gaat FIQAS de incasso en het versturen van betalingsherinneringen verzorgen.

Modulaire oplossing

FIQAS biedt met het Abillity®-platform een robuuste, kosteneffectieve oplossing voor het debiteurenbeheerproces van hollandsnieuwe, dat start na het genereren van de factuur. Abillity® is een commercial off-the-shelf, modulaire oplossing, generiek van opzet, flexibel, schaalbaar en auditable. De generieke opzet gaat samen met een hoge mate van flexibiliteit. Abillity® kan door middel van configuratie geheel worden ingericht naar de specifieke wensen van hollandsnieuwe, zonder dat er aanvullende softwareontwikkeling nodig is. Als outsourced partner voor hollandsnieuwe gebruikt FIQAS het Abillity®-platform voor een managed incasso- en debiteurenbeheerservice.

Net als bij andere klanten van FIQAS, is Abillity® bij hollandsnieuwe geïntegreerd in het bestaande systeemlandschap. De Abillity® oplossing en de managed service voor hollandsnieuwe worden op zeer korte termijn (Q4 van dit jaar) operationeel.

Meer weten?

Ben je benieuwd of ons platform geschikt is voor jouw organisatie? Wil je meer weten of heb je specifieke vragen? Neem gerust contact met ons op. Wij gaan graag met je in gesprek!

Willem Lemmers

Senior Consultant

+31 297 382323

FIQAS Friends & Family Day 2023

Op zaterdag 2 september was het weer tijd voor een gekoesterde FIQAS-traditie: de tweejaarlijkse Friends & Family Day. Het werd een drukbezochte editie met ruim 350 gasten. Collega’s met hun (soms gegroeide) gezin, ouders, opa’s en oma’s, vrienden, oud-collega’s, het was een warm weerzien. Ook letterlijk, want we troffen het met stralend mooi weer!

Vergroot het betaalgemak van je klanten met een betaalpagina

Een optimale klantervaring draagt bij aan een lage DSO. Het gebruik van betaalpagina’s kan hier een grote rol in spelen en veel werk uit handen nemen.

PostNL Transport tarifeert al haar diensten en producten met het Abillity®-platform

PostNL kan, aan de hand van generieke beschrijvingen, eenvoudig facturen opstellen ondanks dat de onderliggende producten en diensten afwijkend zijn.