Incasseren

Betaalverwerking

Betaalverwerking is een bedrijfskritisch proces. En wanneer je in hoge volumes betalingen verwerkt of te maken hebt met complexe(re) processen, is het belangrijk om dit proces goed in te richten en te automatiseren. Zo voorkom je fouten, late betalingen en kostbare handmatige handelingen.

Met de Abillity®-module voor Creditmanagement neem je medewerkers veel werk uit handen en blijft er meer tijd over voor je klant.

Eenvoudig betalen

Makkelijk te betalen facturen worden sneller voldaan. Onze data én ervaring bewijzen dat. Standaard ondersteunt Abillity® iDEAL, SEPA-incasso, -excasso (credit transfer) en diverse andere (online) betaalmethoden. En doordat deze betaalmethoden geïntegreerd zijn in ons platform, heb je realtime inzage in de status van betalingen en worden rapportages ook direct bijgewerkt.

Bovendien sluit de Abillity®-module voor Creditmanagement naadloos aan op je customer journey voor facturatie en betalingen.

Automatische betaalverwerking

Door het slimme en zelflerende algoritme, koppelt het Abillity®-platform tot meer dan 99% van álle betalingen automatisch aan de juiste debiteur en factuur (automatisch afletteren). Dit bespaart je veel tijd, voorkomt fouten en zorgt voor een lagere DSO. Zo heb je de betaalverwerking volledig onder controle.

En wil je (om welke reden dan ook) betalingen handmatig verwerken, dan kan dat natuurlijk ook.

Managementrapporten

Met de Creditmanagementmodule van Abillity® is de betaalverwerking realtime zichtbaar in al je rapportages en debiteurenbeheerprocessen. Zo heb je altijd inzicht in openstaande saldi (ook op totaalniveau) én stoppen herinneringsprocessen automatisch zodra een factuur voldaan is. Daarnaast zijn KPI’s eenvoudig inzichtelijk en kun je hier proactief op sturen.

 

 

Meer informatie?

Ben je benieuwd of het Abillity platform geschikt is voor jouw organisatie? Wil je meer weten over onze incassomogelijkheden? Of heb je specifieke vragen? Neem gerust contact met ons op. Wij gaan graag met je in gesprek!

Gonnie van Haarlem

Customer Ambassador

+31 297 382323