Incasseren

Betaalverwerking

Betaalverwerking is een bedrijfskritisch proces. En wanneer je maandelijks duizenden of miljoenen betalingen verwerkt, loont het om dit proces intelligent te automatiseren. Zo voorkom je fouten, vertraagde betalingen en dure handmatige werkzaamheden.

Met de Abillity®-module voor creditmanagement neem je medewerkers veel werk uit handen. Zo blijft er meer tijd over voor de klant.

Eenvoudig betalen

Onze data én ervaring bewijzen dat makkelijk te betalen facturen sneller worden voldaan. Standaard ondersteunt Abillity® iDEAL, SEPA incasso, excasso (credit transfer) en diverse andere (online) betaalmethoden. En doordat deze betaalmethoden geïntegreerd zijn in ons platform, heb je realtime inzage in de status van betalingen en worden rapportages realtime bijgewerkt.

Bovendien sluit de Abillity® module voor creditmanagement naadloos aan op je customer journey voor facturatie en betalingen.

Automatische betaalverwerking

Door het slimme en zelflerende algoritme, koppelt het Abillity®-platform tot meer dan 99% van álle betalingen automatisch aan de juiste debiteur en factuur (automatisch afletteren). Dit bespaart je veel tijd, voorkomt fouten en zorgt voor een lagere DSO. Zo heb je de betaalverwerking volledig onder controle. En wil je, om welke reden dan ook, betalingen handmatig verwerken, dan kan dat natuurlijk ook.

Management rapporten

Met de creditmanagementmodule van Abillity® is de betaalverwerking realtime zichtbaar in al je rapportages en debiteurenbeheerprocessen. Zo heb je altijd inzicht in openstaande saldi (ook op totaalniveau) én stoppen herinneringsprocessen automatisch zodra een factuur voldaan is. Daarnaast zijn KPI’s eenvoudig inzichtelijk en kun je hier proactief op sturen.

 

 

Meer informatie?

Ben je benieuwd of het Abillity platform geschikt is voor jouw organisatie? Wil je meer weten over onze incassomogelijkheden? Of heb je specifieke vragen? Neem gerust contact met ons op. Wij gaan graag met je in gesprek!

Gonnie van Haarlem

Customer Ambassador

+31 297 382323