Facturatie OLX India van start na snelle implementatie

FIQAS is in hoog tempo bezig Abillity® te implementeren als systeembasis onder de managed services voor de diverse entiteiten van OLX. Na een snelle implementatie is Abillity® nu ook operationeel voor OLX India, dat als eerste OLX entiteit het nieuwe Abillity® front-end kan gebruiken voor accounts receivable processen.

India is met ongeveer 1,3 miljard inwoners de belangrijkste groeimarkt voor OLX. De verwachting is dat de marktpenetratie van OLX India de komende jaren sterk zal toenemen. Dit zal leiden tot zeer grote aantallen transacties, die door FIQAS real-time in Abillity® zullen worden gefactureerd. 

OLX India is de eerste OLX entiteit waarvoor het nieuwe front-end in Abillity® gebruikt wordt. Deze voor OLX ingerichte versie van de Abillity® user interface biedt specifieke functionaliteit voor de handmatige invoer van facturen voor producten die buiten de reguliere stroom vallen (zoals banners), de facturatie van credits, het afletteren van betalingen en het opvragen van rapportages. 

Bijzonder aan de implementatie voor OLX India zijn vooral de afwijkende en complexe financiële regels met betrekking tot de btw-afdracht (‘GST on advance receipt’). De flexibele Abillity® software kan, met een beperkt aantal aanpassingen, ook aan deze uitdagingen voldoen.

Meer informatie? Erik Henselmans / 06 – 13135273 of erik.henselmans@fiqas.nl.

Tagged: Abillity, Facturatie, Klanten