Facturatie OLX India van start na snelle implementatie

08 mei 2019 Incasseren

FIQAS is in hoog tempo bezig Abillity® te implementeren als systeembasis onder de managed services voor de diverse entiteiten van OLX.

Na een snelle implementatie is Abillity® nu ook operationeel voor OLX India, dat als eerste OLX entiteit het nieuwe Abillity® front-end kan gebruiken voor accounts receivable processen.

India is met ongeveer 1,3 miljard inwoners de belangrijkste groeimarkt voor OLX. De verwachting is dat de marktpenetratie van OLX India de komende jaren sterk zal toenemen. Dit zal leiden tot zeer grote aantallen transacties, die door FIQAS real-time in Abillity® zullen worden gefactureerd.

OLX India is de eerste OLX entiteit waarvoor het nieuwe front-end in Abillity® gebruikt wordt. Deze voor OLX ingerichte versie van de Abillity® user interface biedt specifieke functionaliteit voor de handmatige invoer van facturen voor producten die buiten de reguliere stroom vallen (zoals banners), de facturatie van credits, het afletteren van betalingen en het opvragen van rapportages.

Bijzonder aan de implementatie voor OLX India zijn vooral de afwijkende en complexe financiële regels met betrekking tot de btw-afdracht (‘GST on advance receipt’). De flexibele Abillity® software kan, met een beperkt aantal aanpassingen, ook aan deze uitdagingen voldoen.

Meer weten?

Ben je benieuwd of ons platform geschikt is voor jouw organisatie? Wil je meer weten of heb je specifieke vragen? Neem gerust contact met ons op. Wij gaan graag met je in gesprek!

Willem Lemmers

Senior Consultant

+31 297 382323

Nieuwe EU-richtlijn voor afvalstoffenheffing feilloos verwerkt in Abillity®

De Europese Unie heeft een nieuwe richtlijn geïntroduceerd met als doel om zeevervuiling door scheepsafval te verminderen. Met de tariferingsmodule van Abillity® kan Port of Rotterdam deze wijziging moeiteloos verwerken.

Nieuw SEPA-bestandsformaat ‘SEPA XML’ nu al beschikbaar in Abillity®

Vanaf 23 november 2025 ben je verplicht om adresgegevens gestructureerd toe te voegen aan verzamelbetalingen en incassobatches. Hiervoor is een nieuw bestandsformaat (SEPA XML versie 2019) beschikbaar gesteld. Ons Abillity®-platform ondersteund dit nieuwe bestandsformaat nu al.

Veilig processen uitbesteden met Abillity®: bevestigd volgens ISAE 3402 type II normen!

Als je ervoor kiest om processen uit te besteden, dan wil je de zekerheid hebben dat deze goed en veilig worden uitgevoerd. De ISAE3402 type II-verklaring biedt hiervoor uitkomst. Ons Abillity®-platform beschikt over deze verklaring en afgelopen jaar zijn opnieuw nul bevindingen geconstateerd!