Facturatie OLX India van start na snelle implementatie

08 mei 2019 Incasseren

FIQAS implementeert in hoog tempo Abillity® als systeembasis onder de managed services voor de diverse entiteiten van OLX. Na een snelle implementatie is Abillity® nu ook operationeel voor OLX India, dat als eerste OLX entiteit het nieuwe Abillity® front-end gebruikt voor accounts receivable processen.

India als belangrijkste groeimarkt

India is met ongeveer 1,3 miljard inwoners de belangrijkste groeimarkt voor OLX. De verwachting is dat de marktpenetratie van OLX India de komende jaren sterk toeneemt. Dit zal leiden tot zeer grote aantallen transacties, die door FIQAS real-time in Abillity® worden gefactureerd.

Nieuw front-end in gebruik

OLX India is de eerste OLX entiteit waarvoor het nieuwe front-end in Abillity® gebruikt wordt. Deze voor OLX ingerichte versie van de Abillity® user interface biedt specifieke functionaliteit. Bijvoorbeeld voor de handmatige invoer van facturen voor producten die buiten de reguliere stroom vallen (zoals banners), de facturatie van credits, het afletteren van betalingen en het opvragen van rapportages.

Afwijkende en complexe financiële regels

Bijzonder aan de implementatie voor OLX India zijn vooral de afwijkende en complexe financiële regels met betrekking tot de btw-afdracht (‘GST on advance receipt’). De flexibele Abillity® software voledoet, met een beperkt aantal aanpassingen, ook aan deze uitdagingen.

Meer weten?

Ben je benieuwd of ons platform geschikt is voor jouw organisatie? Wil je meer weten of heb je specifieke vragen? Neem gerust contact met ons op. Wij gaan graag met je in gesprek!

Willem Lemmers

Senior Consultant

+31 297 382323

iDEAL 2.0: standaard in Abillity®

De meest gebruikte online betaalmethode van Nederland is vernieuwd. iDEAL 2.0 is sinds deze maand de nieuwe standaard in Abillity® en maakt online bestellen en betalen nog makkelijker.

Geavanceerde order to cash-oplossing draagt bij aan duurzame inzetbaarheid van medewerkers

Onlangs is het geavanceerde PreventieZorgPortaal (PZP) gelanceerd. Hiermee heeft Volandis – met behulp van het Abillity®-platform van FIQAS – het complexe order to cash-proces rondom de duurzame inzet van medewerkers in de bouw- en infrasector efficiënt geautomatiseerd.

Nieuwe EU-richtlijn voor afvalstoffenheffing feilloos verwerkt in Abillity®

De Europese Unie heeft een nieuwe richtlijn geïntroduceerd met als doel om zeevervuiling door scheepsafval te verminderen. Met de tariferingsmodule van Abillity® kan Port of Rotterdam deze wijziging moeiteloos verwerken.