FIQAS neemt deel aan de Credit Expo 2023

16 oktober 2023 FIQAS

Op dinsdag 7 november a.s. vindt de Credit Expo plaats en wij van FIQAS zijn er dit jaar bij!

Nederlands grootste Credit Management evenement

Sinds 2005 vindt ieder jaar de Credit Expo plaats en in de loop der jaren is dit event uitgegroeid tot Nederlands grootste evenement op het gebied van credit management. Zo’n 1.200 credit professionals brengen een bezoek aan dit evenement om kennis op te doen én om te netwerken.

Dit jaar is FIQAS aanwezig om bezoekers meer te vertellen over o.a. het debiteurenbeheer in Abillity®. En daar bovenop zijn wij gevraagd om invulling te geven aan één van de 25 kennis-, expert- en inspiratiesessies. Onze collega Willem Lemmers geeft je daarin tips die je direct kunt toepassen voor het beste incassoresultaat!

Zien we je daar?

Als sponsor van de Credit Expo mogen wij je uitnodigen. Kom je ook op dinsdag 7 november 2023 naar Congrescentrum 1931 in ‘s-Hertogenbosch (Oude Engelenseweg 1, 5222 AA ’s-Hertogenbosch)?

Programma:

  • 9.00-18.00 uur zaal open
  • 9.45 uur  Officiële opening Credit Expo 2023
  • 10.15 uur Beursvloer geopend
    • 12.15 uur FIQAS Expertsessie: ‘Incasseren is geen geïsoleerd bedrijfsproces
  • 16.30 uur Uitreiking VVCM Credit Management Innovation Award 2023
  • 17.00 uur Netwerkborrel & Afsluiting

Registreer hier je bezoek

Over de Credit Expo 2023

Tijdens Credit Expo 2023 is “duurzaamheid” het centrale thema. Duurzaamheid wordt steeds belangrijker en steeds meer bedrijven nemen duurzaamheid mee in hun positionering. Daarnaast staat duurzaamheid bij veel organisaties hoog op de agenda vanwege de verplichte duurzaamheidsrapportage (CSRD) die vanaf 2024 geldt voor grote bedrijven en in de jaren daarna ook voor het MKB. Op termijn is het verduurzamen van de organisatie een harde voorwaarde om de continuïteit te kunnen waarborgen.

De door de Verenigde Naties (VN) in 2015 opgestelde Sustainable Development Goals (SDG’s) vormen de brede basis om invulling te geven aan het begrip duurzaamheid. Binnen de SDG doelstellingen valt het zogenaamde ESG-framework (Environment, Social, Governance) dat specifieker is over hoe en over welke SDG doelstellingen er gerapporteerd dient te worden.

De vraag is wat deze ontwikkelingen concreet betekenen voor de werkzaamheden van Credit Managers. Te denken valt aan beleid ter voorkoming van overkreditering, sociaal incasseren en de invloed van ESG op de creditrating van organisaties. Tijdens Credit Expo 2023 gaan we op zoek naar kenmerken van duurzame organisaties en bekijken we hoe je als Credit Manager een proactieve bijdrage kunt leveren om het thema duurzaamheid binnen de organisatie vorm te geven.

Kun je niet komen?

Kun je niet naar de Credit Expo komen, maar ben je wel benieuwd of ons platform geschikt is voor jouw organisatie? Neem gerust contact met ons op. Wij gaan graag met je in gesprek!

Willem Lemmers

Senior Consultant

+31 297 382323

ISO27001 controle-audit

Tijdens de jaarlijkse controle-audit van onze ISO27001 certificering wordt opnieuw beoordeeld of wij ‘in control’ zijn op het gebied van informatiebeveiliging. En – natuurlijk – is dat het geval! De audit heeft geen enkele tekortkoming aan het licht gebracht. Een resultaat om trots op te zijn.

FIQAS Friends & Family Day 2023

Op zaterdag 2 september was het weer tijd voor een gekoesterde FIQAS-traditie: de tweejaarlijkse Friends & Family Day. Het werd een drukbezochte editie met ruim 350 gasten. Collega’s met hun (soms gegroeide) gezin, ouders, opa’s en oma’s, vrienden, oud-collega’s, het was een warm weerzien. Ook letterlijk, want we troffen het met stralend mooi weer!

Vergroot het betaalgemak van je klanten met een betaalpagina

Een optimale klantervaring draagt bij aan een lage DSO. Het gebruik van betaalpagina’s kan hier een grote rol in spelen en veel werk uit handen nemen.