Werken met vooraf gekochte tegoeden

Marktplaats

Marktplaats is onderdeel van Adevinta.

Marktplaats is de populairste website op het gebied van rubrieksadvertenties in Nederland met een nog altijd groeiend klantenbestand van particulieren en kleine en grote bedrijven. Elke dag bezoeken ruim 2.1 miljoen mensen Marktplaats. Samen kopen en verkopen zij een zeer divers aanbod aan nieuwe en gebruikte producten en diensten. Marktplaats was het eerste merk dat FIQAS voor Adevinta implementeerde.

Bij Marktplaats wordt onder andere gewerkt met vooraf door de eindklant gekochte tegoeden. De factuur die de klant bij een transactie ontvangt geeft de verrekening van de transactie met het tegoed weer en brengt een eventuele overschrijding van het tegoed meteen in rekening. Het resttegoed of een nieuw aangeschaft tegoed wordt op een volgende factuur verrekend met nieuwe transacties. Het aantal betaalmomenten blijft door deze opzet beperkt.

 

Ga naar onze referentie over Adevinta

Interesse?

Ben je benieuwd of ons platform geschikt is voor jouw organisatie? Neem contact met ons op óf plan vrijblijvend een online demo in. Wij gaan graag met je in gesprek!

Henk Stobbe

Commercieel directeur

+31 297 382323 Plan een online demo in

Volandis

Volandis wilde het complexe order to cash-proces rondom de duurzame inzet van medewerkers in de bouw effectief automatiseren. Met het Abillity®-platform van FIQAS als basis beschikt de bouwsector nu als eerste over een geavanceerd PreventieZorgPortaal (PZP).

Meer over Volandis

PostNL

Nu PostNL Transport Abillity® in gebruik heeft genomen, is PostNL weer een stap dichterbij haar ambitie om uit te groeien tot de grootste aanbieder van logistieke oplossingen en postdiensten in, naar en vanuit de Benelux.

Meer over PostNL

Arriva

Met de gratis reisapp ‘glimble’ wil Arriva het gebruik van alternatieve vervoersmiddelen aantrekkelijk(er) maken. FIQAS zorgt ervoor dat geldende tarieven, eventuele kortingen én abonnementen worden verwerkt tot overzichtelijke en correcte facturen voor zakelijke gebruikers.

Meer over Arriva