Werken met vooraf gekochte tegoeden

Marktplaats

Marktplaats is onderdeel van Adevinta.

Marktplaats is de populairste website op het gebied van rubrieksadvertenties in Nederland met een nog altijd groeiend klantenbestand van particulieren en kleine en grote bedrijven. Elke dag bezoeken ruim 2.1 miljoen mensen Marktplaats. Samen kopen en verkopen zij een zeer divers aanbod aan nieuwe en gebruikte producten en diensten. Marktplaats was het eerste merk dat FIQAS voor Adevinta implementeerde.

Bij Marktplaats wordt onder andere gewerkt met vooraf door de eindklant gekochte tegoeden. De factuur die de klant bij een transactie ontvangt geeft de verrekening van de transactie met het tegoed weer en brengt een eventuele overschrijding van het tegoed meteen in rekening. Het resttegoed of een nieuw aangeschaft tegoed wordt op een volgende factuur verrekend met nieuwe transacties. Het aantal betaalmomenten blijft door deze opzet beperkt.

 

Ga naar onze referentie over Adevinta

Interesse?

Ben je benieuwd of ons platform geschikt is voor jouw organisatie? Wil je meer weten of heb je specifieke vragen? Neem gerust contact met ons op. Wij gaan graag met je in gesprek!

Willem Lemmers

Senior Consultant

+31 297 382323

PostNL

Nu PostNL Transport ook Abillity® in gebruik heeft genomen als tariferingssysteem, is PostNL weer een stap dichterbij haar ambitie om uit te groeien tot de grootste aanbieder van logistieke oplossingen en postdiensten in, naar en vanuit de Benelux.

Meer over PostNL

Arriva

Met de gratis reisapp ‘glimble’ wil Arriva het gebruik van alternatieve vervoersmiddelen aantrekkelijk(er) maken. FIQAS zorgt ervoor dat geldende tarieven, eventuele kortingen én abonnementen worden verwerkt tot overzichtelijke en correcte facturen voor zakelijke gebruikers.

Meer over Arriva

hollandsnieuwe

Als uitdager op de telecommarkt wil hollandsnieuwe de operationele kosten laag houden, onder andere door het uitbesteden en stroomlijnen van niet-primaire processen.

Meer over hollandsnieuwe