Voor het vijfde jaar op rij hebben wij voor Abillity®, ons facturatieplatform, een ISAE 3402 type II verklaring ontvangen zónder bevindingen. Met deze verklaring is objectief vastgesteld dat FIQAS volledige controle heeft over de order-to-cash processen die wij uitvoeren voor onze internationaal opererende Abillity® klanten én die onze klanten zelf, via Abillity®, uitvoeren.

Daarnaast is, in opdracht van het Havenbedrijf Rotterdam, dit jaar ook PortAbillity® geauditeerd en hebben we voor het derde jaar op rij een ISAE 3402 type II verklaring gekregen. PortAbillity® is ons facturatiesysteem dat specifiek is ingericht voor grotere/internationale havenbedrijven.

Over ISAE 3402 type II

ISAE 3402 is de internationaal erkende standaard voor de beheersing van uitbestede processen. Hiermee tonen we aan dat wij met zowel Abillity® als PortAbillity® controle hebben over de processen die wij voor onze klanten uitvoeren. Daarnaast kunnen onze klanten, o.a. tijdens hun jaarrekeningcontrole, hiermee aantonen dat FIQAS een betrouwbare partij is om mee samen te werken.

Om deze verklaring te ontvangen vindt er jaarlijks, in opdracht van een aantal van onze klanten, een uitgebreide audit plaats. Deze audit omvat een assessment en beoordeling van alle modules van zowel Abillity® als PortAbillity® gedurende een langere periode. Het succesvol doorlopen van deze audit geeft onze klanten zekerheid dat de risico’s die gerelateerd zijn aan het uitbesteden van het order-to-cash proces goed worden ondervangen binnen de samenwerking met FIQAS

Stella Calvetti, Total Quality Manager bij FIQAS: “Op dagelijkse basis werken wij nauw samen met én uit naam van onze klanten om hun order-to-cash-proces zo goed mogelijk te laten verlopen. Als we na afloop van de audit dan horen dat er geen enkele bevinding geconstateerd is, dan ben ik best trots op ons team en de kwaliteit die wij leveren!”

Kwaliteit staat bij FIQAS (First in Quality and Service) hoog in het vaandel. Met het behalen van de ISAE 3402 type II verklaring kunnen we dat al voor het vijfde jaar op rij onafhankelijk en objectief aantonen.

Meer informatie

Wilt u meer weten over de kwaliteitsprocessen binnen FIQAS of met betrekking tot Abillity® en PortAbillity®? Neem contact op met Stella via stella.calvetti@fiqas.nl

Wilt u weten hoe wij met Abillity® of PortAbillity® uw organisatie kunnen ondersteunen? Neem dan contact op met Erik Henselmans via erik.henselmans@fiqas.nl of 06 – 13135273.