De Belgische marktleider in online advertenties

2dehands.be

2dehands.be en 2ememain.be vallen onder het moederbedrijf Adevinta.

Met meer dan 6,4 miljoen maandelijkse unieke bezoekers en meer dan 4 miljoen aanbiedingen is 2dehands.be en 2ememain.be de Belgische marktleider in online advertenties. Alles wat je je kunt voorstellen is te koop op de grootste en meest populaire online marktplaats van België.

Gebruikers van 2dehands.be en 2ememain.be ontvangen via FIQAS hun facturen vanzelfsprekend in de taal van hun keuze: Nederlands of Frans.

Ga naar onze referentie over Adevinta

Interesse?

Ben je benieuwd of ons platform geschikt is voor jouw organisatie? Wil je meer weten of heb je specifieke vragen? Neem gerust contact met ons op. Wij gaan graag met je in gesprek!

Willem Lemmers

Senior Consultant

+31 297 382323

Volandis

Volandis wilde het complexe order to cash-proces rondom de duurzame inzet van medewerkers in de bouw effectief automatiseren. Met het Abillity®-platform van FIQAS als basis beschikt de bouwsector nu als eerste over een geavanceerd PreventieZorgPortaal (PZP).

Meer over Volandis

PostNL

Nu PostNL Transport Abillity® in gebruik heeft genomen, is PostNL weer een stap dichterbij haar ambitie om uit te groeien tot de grootste aanbieder van logistieke oplossingen en postdiensten in, naar en vanuit de Benelux.

Meer over PostNL

Arriva

Met de gratis reisapp ‘glimble’ wil Arriva het gebruik van alternatieve vervoersmiddelen aantrekkelijk(er) maken. FIQAS zorgt ervoor dat geldende tarieven, eventuele kortingen én abonnementen worden verwerkt tot overzichtelijke en correcte facturen voor zakelijke gebruikers.

Meer over Arriva