Online digital invoicing

Kleinanzeigen

Kleinanzeigen is onderdeel van Adevinta.

Kleinanzeigen is een ideaal format voor gebruikers in Duitsland en Oostenrijk die op zoek zijn naar een eenvoudig, lokaal online platform voor rubrieksadvertenties.

Klanten hoeven zich niet te registreren en kunnen in minder dan twee minuten een advertentie plaatsen. Met elke maand meer dan 17 miljoen bezoekers is Kleinanzeigen een van de best bezochte websites in Duitsland. Meer dan twee derde van de bezoeken komt vanaf een mobiel apparaat.

Gebruikers van Kleinanzeigen worden gefactureerd op basis van online digital invoicing (ODI). FIQAS verwerkt voor Kleinanzeigen elke maand meer dan 150.000 facturen.

Ga naar onze referentie over Adevinta

Interesse?

Ben je benieuwd of ons platform geschikt is voor jouw organisatie? Wil je meer weten of heb je specifieke vragen? Neem gerust contact met ons op óf plan vrijblijvend een (online) demo in. Wij gaan graag met je in gesprek!

Willem Lemmers

Senior Consultant

+31 297 382323

Volandis

Volandis wilde het complexe order to cash-proces rondom de duurzame inzet van medewerkers in de bouw effectief automatiseren. Met het Abillity®-platform van FIQAS als basis beschikt de bouwsector nu als eerste over een geavanceerd PreventieZorgPortaal (PZP).

Meer over Volandis

PostNL

Nu PostNL Transport Abillity® in gebruik heeft genomen, is PostNL weer een stap dichterbij haar ambitie om uit te groeien tot de grootste aanbieder van logistieke oplossingen en postdiensten in, naar en vanuit de Benelux.

Meer over PostNL

Arriva

Met de gratis reisapp ‘glimble’ wil Arriva het gebruik van alternatieve vervoersmiddelen aantrekkelijk(er) maken. FIQAS zorgt ervoor dat geldende tarieven, eventuele kortingen én abonnementen worden verwerkt tot overzichtelijke en correcte facturen voor zakelijke gebruikers.

Meer over Arriva