Wereldwijd een toonaangevende advertentiesite

Gumtree

Gumtree was onderdeel van Adevinta.

Het merk Gumtree is de toonaangevende advertentiesite in het Verenigd Koninkrijk, Australië, Zuid-Afrika en Singapore. Gumtree is ook actief in Ierland en Polen en dus een echt wereldwijd succesverhaal. Gumtree brengt elke dag miljoenen kopers en verkopers samen om duizenden succesverhalen te creëren. In het Verenigd Koninkrijk verwelkomt Gumtree elke maand bijna één op 5 online volwassenen, en is het een van de 35 populairste websites.

Voor Gumtree verwerkt FIQAS elk jaar honderdduizenden facturen en betalingen.

Ga naar onze referentie over Adevinta

Interesse?

Ben je benieuwd of ons platform geschikt is voor jouw organisatie? Wil je meer weten of heb je specifieke vragen? Neem gerust contact met ons op. Wij gaan graag met je in gesprek!

Willem Lemmers

Senior Consultant

+31 297 382323

Volandis

Volandis wilde het complexe order to cash-proces rondom de duurzame inzet van medewerkers in de bouw effectief automatiseren. Met het Abillity®-platform van FIQAS als basis beschikt de bouwsector nu als eerste over een geavanceerd PreventieZorgPortaal (PZP).

Meer over Volandis

PostNL

Nu PostNL Transport Abillity® in gebruik heeft genomen, is PostNL weer een stap dichterbij haar ambitie om uit te groeien tot de grootste aanbieder van logistieke oplossingen en postdiensten in, naar en vanuit de Benelux.

Meer over PostNL

Arriva

Met de gratis reisapp ‘glimble’ wil Arriva het gebruik van alternatieve vervoersmiddelen aantrekkelijk(er) maken. FIQAS zorgt ervoor dat geldende tarieven, eventuele kortingen én abonnementen worden verwerkt tot overzichtelijke en correcte facturen voor zakelijke gebruikers.

Meer over Arriva