Toonaangevende advertentiesites in Canada en Italië

Kijiji

Kijiji is onderdeel van Adevinta.

Kijiji is een online dorp, waarin mensen met hun buren zijn verbonden, en waar zij een gratis, makkelijke en leuke manier vinden om woonruimte, banen en diensten te kopen en verkopen op lokaal niveau. Met een makkelijk te gebruiken formaat en een grote verscheidenheid aan lokale advertenties is Kijiji een unieke gemeenschap waar iedereen zich inzet om meer te delen en minder te verspillen.

De complexiteit waarin de FIQAS-oplossing voor Kijiji voorziet is de regelgeving in Canada met betrekking tot de meerlagige btw. Afhankelijk van de provincie worden hier één of meer soorten verkoopbelastingen geheven door de provincie of de federale overheid (PST, QST, GST, HST). Kijiji klanten ontvangen dankzij FIQAS facturen die ook op het gebied van btw volledig aan de wettelijke eisen voldoen.

Ga naar onze referentie over Adevinta

Interesse?

Ben je benieuwd of ons platform geschikt is voor jouw organisatie? Wil je meer weten of heb je specifieke vragen? Neem gerust contact met ons op. Wij gaan graag met je in gesprek!

Willem Lemmers

Senior Consultant

+31 297 382323

PostNL

Nu PostNL Transport Abillity® in gebruik heeft genomen, is PostNL weer een stap dichterbij haar ambitie om uit te groeien tot de grootste aanbieder van logistieke oplossingen en postdiensten in, naar en vanuit de Benelux.

Meer over PostNL

Arriva

Met de gratis reisapp ‘glimble’ wil Arriva het gebruik van alternatieve vervoersmiddelen aantrekkelijk(er) maken. FIQAS zorgt ervoor dat geldende tarieven, eventuele kortingen én abonnementen worden verwerkt tot overzichtelijke en correcte facturen voor zakelijke gebruikers.

Meer over Arriva

hollandsnieuwe

Als uitdager op de telecommarkt wil hollandsnieuwe de operationele kosten laag houden, onder andere door het uitbesteden en stroomlijnen van niet-primaire processen.

Meer over hollandsnieuwe