Toonaangevende advertentiesites in Canada en Italië

Kijiji

Kijiji is onderdeel van Adevinta.

Kijiji is een online dorp, waarin mensen met hun buren zijn verbonden, en waar zij een gratis, makkelijke en leuke manier vinden om woonruimte, banen en diensten te kopen en verkopen op lokaal niveau. Met een makkelijk te gebruiken formaat en een grote verscheidenheid aan lokale advertenties is Kijiji een unieke gemeenschap waar iedereen zich inzet om meer te delen en minder te verspillen.

De complexiteit waarin de FIQAS-oplossing voor Kijiji voorziet is de regelgeving in Canada met betrekking tot de meerlagige btw. Afhankelijk van de provincie worden hier één of meer soorten verkoopbelastingen geheven door de provincie of de federale overheid (PST, QST, GST, HST). Kijiji klanten ontvangen dankzij FIQAS facturen die ook op het gebied van btw volledig aan de wettelijke eisen voldoen.

Ga naar onze referentie over Adevinta

Interesse?

Ben je benieuwd of ons platform geschikt is voor jouw organisatie? Neem contact met ons op óf plan vrijblijvend een online demo in. Wij gaan graag met je in gesprek!

Henk Stobbe

Commercieel directeur

+31 297 382323 Plan een online demo in

Volandis

Volandis wilde het complexe order to cash-proces rondom de duurzame inzet van medewerkers in de bouw effectief automatiseren. Met het Abillity®-platform van FIQAS als basis beschikt de bouwsector nu als eerste over een geavanceerd PreventieZorgPortaal (PZP).

Meer over Volandis

PostNL

Nu PostNL Transport Abillity® in gebruik heeft genomen, is PostNL weer een stap dichterbij haar ambitie om uit te groeien tot de grootste aanbieder van logistieke oplossingen en postdiensten in, naar en vanuit de Benelux.

Meer over PostNL

Arriva

Met de gratis reisapp ‘glimble’ wil Arriva het gebruik van alternatieve vervoersmiddelen aantrekkelijk(er) maken. FIQAS zorgt ervoor dat geldende tarieven, eventuele kortingen én abonnementen worden verwerkt tot overzichtelijke en correcte facturen voor zakelijke gebruikers.

Meer over Arriva