‘Ruim 25 jaar FIQAS’ was aanleiding om eind mei met bijna alle medewerkers van FIQAS per bus af te reizen naar de Ardennen. Om precies te zijn naar Jupille, vlak bij La Roche-en-Ardenne. Het doel: Le Garde-Chasse, een zeer comfortabele accomodatie aan de oever van de Ourthe.

Dit was het decor voor een weekend gezelligheid, goed eten, en uitdagende buitenactiviteiten als een dropping bij avond, een brandweeroefening, katapults bouwen, raften, een bergwand beklimmen, een kabelbrug oversteken, tokkelen en kanoën. Tijdens het weekend werd, onder andere met mooie speeches, uitgebreid stilgestaan bij het 25-jarig bestaan van FIQAS. Bij ruim 25 jaar FIQAS zelfs, want FIQAS bestaat al sinds 1989…

Een geslaagd weekend, dat enorm goed was voor de teamspirit. Die was altijd al goed bij FIQAS, maar een weekend als dit geeft nog eens een extra boost aan het FIQAS-gevoel. Zeer inspirerend!

Het weekend is voor het nageslacht vastgelegd in een  prachtig boek, dat werd uitgereikt bij de opening van het nieuwe dakterras op het pand van FIQAS in Aalsmeer.

Kijk op de pagina ‘Sfeer en Teamspirit’ voor het ‘FIQAS in de Ardennen’ fotoalbum.

Tagged: FIQAS