Gebruikers van de FIQAS Managed Rating, Billing & Collection Services kunnen nu ook hun klanten in het Verenigd Koninkrijk de mogelijkheid bieden voor hun betalingen gebruik te maken van een automatische incasso. FIQAS heeft hiervoor de incassofunctionaliteit van het Abillity® softwareplatform, dat de technische basis vormt onder de FIQAS Managed Rating, Billing & Collection Services, uitgebreid met een koppeling met het Bacs Direct Debit systeem.

FIQAS levert managed services voor tarifering, facturatie en incasso, onder andere aan telecomproviders/ISP’s, utilities en partijen met het internet als revenue driver. Opdrachtgevers van FIQAS willen hun klanten optimaal betaalgemak bieden. De FIQAS services geven deze klanten daarom de beschikking over vele betaalwijzen. Naast de diverse online betaalmogelijkheden, zoals Paypal, iDEAL, credit card en andere, landspecifieke online betaalmechanismen, automatische incasso.

In het Verenigd Koninkrijk wordt voor automatische incasso ‘Bacs Direct Debit’ gebruikt. Om klanten in het Verenigd Koninkrijk die via automatische incasso willen betalen te bedienen, heeft FIQAS een koppeling met Bacs Direct Debit toegevoegd aan de generieke incassofunctionaliteit van het softwareplatform Abillity®. Dit geavanceerde systeem is de technische basis, waarop FIQAS de met de opdrachtgever overeengekomen processen uitvoert. De functionele mogelijkheden van Abillity®, en dus de serviceonderdelen waarmee de klanten van de opdrachtgevers rechtstreeks te maken hebben, worden in het kader van de doorlopende ontwikkeling van de managed services geregeld uitgebreid. Met de Bacs Direct Debit koppeling geeft FIQAS de opdrachtgevers de gelegenheid om hun Engelse klanten extra betaalgemak te bieden.

Meer weten?
Bel 0297 – 382323  of mail naar sales@fiqas.nl.

DIRECTDEBITlogo

Tagged: Abillity, Incasso