FIQAS en Kliksafe

Kliksafe is een internetserviceprovider met inmiddels ruim 10 jaar ervaring in contentfiltering. Hiermee maakt Kliksafe veilig internet voor iedereen mogelijk. Kliksafe helpt particulieren, organisaties, scholen en bedrijven de mogelijkheden van internet te benutten, beschermd tegen ongewenste beelden, virussen en phishing. Ongeacht de infrastructuur, zoals kabel, telefoonlijn, glasvezel of wifi. Het beleid is gebaseerd op Bijbelse waarden en normen.

Kliksafe maakt voor haar facturatieproces gebruik van de dienstverlening van FIQAS. De software die FIQAS hiervoor inzet is het beproefde eigen facturatieplatform Abillity®, dat volledig geconfigureerd is naar de eisen en wensen van Kliksafe. Met behulp van de managed services van FIQAS integreert Kliksafe alle facturatiestromen in één maandelijkse facturatiecyclus.

Kliksafe maakte gebruik van een maatwerkapplicatie. Een consequentie daarvan was dat abonnementen en verbruik gescheiden van elkaar over verschillende periodes gefactureerd moesten worden. Een ander gevolg van de bestaande werkwijze was het omslachtige, grotendeels handmatige incassoproces. De nieuwe Abillity® implementatie ondersteunt een in hoge mate geautomatiseerd proces, dat volledig is aangesloten op enabler RoutIT, het CRM-systeem en de financiële administratie van Kliksafe.

De oplossing van FIQAS is transparant en volledig auditable. Met de services en software van FIQAS is het financiële proces voor Kliksafe beduidend minder complex en tijdrovend geworden. Hierdoor kan Kliksafe des te meer focus geven aan haar primaire bedrijfsprocessen.

Net als Kliksafe succesvol factureren?

Is uw dienstverlening enigszins vergelijkbaar met die van Kliksafe? Heeft u complexe facturatieprocessen of grote aantallen facturen? Laat u overtuigen door onze aanpak en software, en vraag nu een offerte aan.

Waarom kiest Kliksafe voor FIQAS ?

  • Onze oplossing biedt zonder maatwerk één coherent facturatieproces voor diverse verbruiksstromen en abonnementsvormen
  • Geautomatiseerde financiële oplossing, volledig geïntegreerd in het systeemlandschap van Kliksafe
  • 100% betrouwbare partner, die Kliksafe in staat stelt haar klanten correct en transparant te factureren

FIQAS en Kliksafe

  • Kliksafe is een internetserviceprovider die met contentfiltering veilig internet mogelijk maakt voor particulieren, organisaties, scholen en bedrijven.
  • FIQAS verzorgt in een managed service het facturatieproces van Kliksafe, en gebruikt daarvoor het eigen facturatieplatform Abillity®.